csa steaua Metaloglobus Steaua Liga 2

GALERIE FOTO Gestul neașteptat făcut de galeria lui CSA Steaua, după ce echipa nu a obținut dreptul de promovare în Liga 1

CSA Steaua joacă primul meci în acest sezon de Liga 2, contra lui Metaloglobus, pe stadionul din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 20:24
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 20:32

Startul noului sezon cu forma de organizare neschimbată însemnă pentru CSA Steaua un nou an în care nu va avea drept de promovare în Liga 1. Răzvan Burleanu, președintele FRF, anunța în primăvară cele două metode prin care echipa lui Daniel Oprița poate rezolva această problemă, însă oficialii clubului nu au făcut nimic în acest sens.

Galeria lui CSA Steaua, la Tribuna 0

Galeria celor de la CSA Steaua, care a organizat recent un protest prin care și-a manifestat nemulțumirea față de situația din cadrul clubului, participă la meciul cu Metaloglobus, însă dintr-un loc neobișnuit.

Suporterii din galerie nu și-au luat bilete la Peluza Sud, așa cum se întâmplă de obicei, ci la tribuna 0. Imediat după primul fluier, fanii au început să scandeze împotriva conducerii și să solicite demisia celor responsabili.

Duckadam: "CSA Steaua va pierde marea majoritate a fanilor din Peluza Sud"

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a catalogat drept rușinoasă situația de la clubul din Ghencea și se așteaptă ca echipa lui Daniel Oprița să piardă și suporterii din Peluza Sud.

"Eu am fost ferm convins că vor face toate demersurile pentru a obține această licență de promovare. E o rușine ce se întâmplă la Steaua acum. Se pare că a fost o răzbunare pe domnul Becali. L-au prins pe domnul Talpan câțiva generali cu care domnul Becali a avut niște contre mai puternice. L-au folosit pe domnul Talpan, care s-a zbătut cu niște procese. Ați mai auzit ceva de domnul Talpan? Nu.

Probabil i-au și promis că va ajunge comandantul clubului, dar nu i-au oferit nici lui nimic. Nu sunt de acord cu Gabi Balint, care spune că suporterii vor rămâne. Eu cred că marea majoritate a suporterilor de la Sud, care susțin Steaua, nu vor mai fi alături de această echipă, care n-are niciun obiectiv. Nu, pe mine nu mă reprizintă această echipă. E o echipă nou înființată, am spus-o de atâtea ori", a spus Helmut Duckadam, la Digisport.

Modifică setările cookies