Liga 2

Fotbalistul forțat să plece din România și-a spus oful în Italia: "E incredibil! Toți străinii au pățit la fel"

Portarul italian Matteo Kucich (24 de ani) a spus într-un interviu în presa din Italia că a fost forțat să își rezilieze contractul cu divizonara secundă Politehnica Timișoara.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 18:22
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 18:22

Crescut la Frosinone și Udinese, Kucich a jucat doar în Italia, la cluburi precum Como, Trapani, Cavese sau Pisa, înainte să semneze cu Politehnica Timișoara, în august 2022.

Matteo Kucich a vorbit despre despărțirea de Politehnica Timișoara

Goalkeeper-ul italian a jucat în doar patru meciuri din Liga 2, iar la finalul anului a fost anunțat de conducere că trebuie să își rezilieze contractul. Kucich s-a arătat surprins de anumite probleme din cadrul clubului bănățean, iar acum plănuiește să revină în Italia, cel mai probabil la o formație de Serie C.

"E destul de simplu de înțeles ceea ce s-a întâmplat. Clubul avea puțini bani, iar după pierderea sponsorului principal s-a înrăutățit situația. La scurt timp după, s-a schimbat din nou patronatul. Doar că noii acționari - incredibil! - au și mai puțini bani decât predecesorii. 

Astfel, am fost chemat de conducere, care mi-a cerut să îmi reziliez contractul pentru că salariul meu era prea mare și nu îl puteau suporta. Și la fel s-a întâmplat cu toți ceilați jucători străini din cadrul clubului.

Agentul meu este în contact cu câteva cluburi din Serie C, acolo unde aș putea juca în a doua parte a sezonului. Există interes și din străinătate, dar prioritatea mea este să revin acasă", a spus Matteo Kucich, potrivit TMW.

Pe lângă Matteo Kucich, Politehnica Timișoara a anunțat pe 7 decembrie despărțirea de alți doi jucători străini: bulgarul Aleksandar Tsvetkov și croatul Marin Mudrazija.

După 16 etape disputate în acest sezon din Liga 2, Politehnica Timișoara ocupă locul 19, penultimul, cu doar 12 puncte acumulate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!