csa steaua Atanas Trica Lorena Balaci Universitata Craiova Liga 2

CSA Steaua țintește promovorea în sezonul viitor! Trică a semnat cu clubul din Ghencea: „Este cea mai bună alegere!” 

Clubul din Ghencea este activ în campania de transferuri din această vară. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 17:36
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 17:55

CSA Steaua a încheiat pe locul 4 sezonul din Liga 2. Dar pentru că echipa nu s-a privatizat, Federația Română de Fotbal nu i-a permis clubului din Ghencea să evolueze în primul eșalon, așa că în locul „militarilor” barajul pentru promovare a fost disputat de către Concordia Chiajna. 

Însă, George Ogăraru (42 ani) a anunțat că în sezonul 2022-2023, CSA Steaua va face toate demersurile posibile pentru a avea dreptul de a evolua în Liga 1. Iar gruparea roș-albastră i-a asigurat lui Daniel Oprița (41â0 ani) un tânăr de perspectivă. Conform ProSport, Atanas Trică (17 ani) a fost cedat sub formă de împrumut de Universitatea Craiova la CSA Steaua. 

În acest sezon, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf (46 ani), Atanas Trică a bifat 3 prezențe în Liga 1, în care a reușit să marcheze un gol, împotriva lui Dinamo, 6-1. 

Lorena Balaci: „CSA Steaua este cel mai profesionist club din Liga 2!” 

Lorena Balaci s-a consulat cu Eugen Trică (45 ani) și au ajuns la concluzia că fiul lor are nevoie să joace mai mult. Cum la Universitatea Craivoa concurența este acerbă în linia ofensivă, cei doi au considerat că nepotul lui Ilie Balaci va avea mai multe șanse în Liga 2, la CSA Steaua. 

„Atanas are 15 goluri marcate în Liga 3. Nu există în momentul acesta o posiblitate pentru a juca la prima echipă, ținând cont de atacanții pe care îi are Universitatea. Avea nevoie de o creștere într-un mediu organizat. Pasul natural este la Liga 2. 

Din punctul meu de vedere, dar și al tatălui lui, CSA Steaua este cel mai profesionist club din Liga 2, cu cele mai bune condiții, cu suporteri, cu presiune, cu dorință de performanță. Pentru a-l pregăti de marea performanță are nevoie de un club de asemenea talie. CSA este cea mai bună alegere! 

În plus, el și-a manifestat dorința de a merge aici. A mai avut câteva oferte în iarnă. Aici este cel mai bine organizat club, suporterii îi știm, beneficiază de un antrenor de talie”, a precizat Lorena Balaci pentru GSP.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!