Liga 2 Seria 1

Sapunaru, mesaj dur pentru Moraru: "Afara din Giulesti!" Jucatorii reiau greva luni, dupa decizia revoltatoare a patronului

Rapid a terminat la egalitate amicalul cu Al Ittihad Kabla, disputat in aceasta dimineata pe Giulesti. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 August 2015, 15:20
Data actualizarii: Sambata 22 August 2015, 15:29

Mai sunt sase zile pana la startul sezonului in Liga a II-a si in Giulesti e iarasi scandal. Jucatorii au refuzat sa se antreneze ieri, dupa ce patronul Valerii Moraru i-a instiintat ca vrea sa le diminueze contractele romanilor din lot.

Chiar daca nu sunt afectati de decizia patronului, jucatorii straini s-au alaturat protestului, in semn de solidaritate cu cei care risca sa ramana fara banii promisi.

Rapidistii au semnat in ultimele saptamani contracte pe anumite sume, insa Valerii Moraru nu le-a inregistrat inca la Liga si vrea sa negocieze acum, cu fiecare in parte, diminuarea salariilor.

Jucatorii au pus greva de vineri "pe hold", pentru amicalul cu Al Ittihad, dar sunt hotarati sa o reia luni, daca patronul Moraru va insista cu diminuarea contractelor.

Prezent in aceasta dimineata in Giulesti, Cristi Sapunaru a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa conducerii: "Afara din Giulesti!"

 

GATA.... AJUNGE..... "Tic - Tac , Tic - Tac" ... Un an de zile a trecut , nimic concret nu ati facut!!! .... Afara din Giulesti !!!!

Posted by Cristian Sapunaru on Saturday, August 22, 2015

Modifică setările cookies