Rapid, intr-o alta lume! Pancu a dezvaluit ce CADOU au gasit jucatorii in vestiarul din Berceni: "Asa se intampla in liga a doua!"

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 19:15
Rapid, intr-o alta lume! Pancu a dezvaluit ce CADOU au gasit jucatorii in vestiarul din Berceni: "Asa se intampla in liga a doua!"

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Daniel Pancu a fost dezamagit dupa debutul in liga a doua, in care mai multi colegi tineri de-ai sai au acuzat crampe musculare. Pancu a dezvaluit ca rivalii de la Berceni le-au adus o pisica neagra in vestiar inainte de meci.

"Sunt de acord cu protestul, dar nu puteam fi de acord ca jucatorii sa nu fi intrat pe teren la Berceni. Campionatul va fi lung, iar obiectivul nostru este sa terminam campionatul in primele sase locuri, pina la iarna. Sint convins ca atunci se vor rezolva problemele financiare.

Am auzit ca sint multi oameni de afaceri care vor sa investeasca in Giulesti. Va veni cineva cu mare potenta financiara. Nu am vorbit doar de Cioli cind am zis de problemele de la echipa. Si eu am facut greva trei zile, dar in acea perioada am facut cite doua antrenamente pe zi in alta parte. Nu stiu daca ei au facut la fel. M-a deranjat ca unii aveau crampe musculare dupa minutul 60.

Nu cred ca Ciolacu trebuia sa vorbeasca despre mincare. OK, avea dreptate cu terenul de antrenament, ca e de liga a patra, putea sa zica ceva de mingile cu care ne antrenam, dar nu despre mincare. Cei de la Berceni ne-au lasat o pisica neagra in vestiar, am fost amuzati la maximum. Asa se intimpla in liga a doua", a declarat Pancu la Dolce.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT