Zotta: "Am fost dezavantajati de arbitru si am depus memoriu impotriva lui!"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Februarie 2008, 13:29
"NU CRED CA ROBERT DUMITRU VA FI SUSPENDAT!

MEDIAFAX / Directorul general Constantin Zotta a depus memoriu la CCA impotriva centralului Robert Dumitru care, in opinia oficialului giulestean, a dezavantajat echipa Rapid in partida pierduta pe teren propriu, cu 1-2, in fata Universitatii Cluj.

"Am fost dezavantajati de arbitraj si azi am depus memoriu la Comisia Centrala a Arbitrilor impotriva lui Robert Dumitru. Noi incriminam golul anulat eronat lui Boya din minutul 32 si faza din minutul 25 cred, cand Goga trebuia eliminat pentru lovitura aplicata lui Sapunaru", a declarat Constantin Zotta.

Oficialul rapidist nu este prea optimist in ceea ce priveste sansele ca Robert Dumitru sa fie suspendat, chiar daca luni a inaintat un memoriu si directorului general al FRF, Ioan-Angelo Lupescu, cel care se ocupa de delegarile arbitrilor din Liga I. "Nu stiu ce o sa se intample mai departe. Noi am depus memoriu chiar si la Lupescu. Asta e al treilea memoriu pe care il facem impotriva unui arbitru. Iar la celelalte doua, chiar daca am platit pentru a fi analizate, n-am primit nici macar raspuns", a afirmat Zotta.

Vezi mai multe pe www.mediafax.ro

 

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!

Vrem din nou la Euro! Luni, 20:30, Romania U21 - Irlanda de Nord U21, in direct la PRO TV!

Bugetul zilnic al României. Cât investim, cât dăm pe salarii și ce dobânzi plătim bancherilor
BRAT