VIDEO EXCLUSIV „O spun în premieră. Aici cred că este lacuna fotbalului românesc!” Mărturisirea lui Edi Iordănescu despre Liga 1

Invitat la Ora Exactă în Sport, la PRO X, noul selecționer a vorbit despre problemele fotbalului românesc. 
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Februarie 2022, 13:54
Data actualizarii: Marti 08 Februarie 2022, 13:59

După ce negocierile cu Ladislau Boloni (68 ani) au picat, alegerea lui Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță pentru postul de selecționer a fost Edi Iordănescu (43 ani). Iar noul antrenor va avea parte de două meciuri de verificare luna viitoare, cu Grecia, pe 25 martie, și Israel, pe 29 martie. 

Până atunci, noul antrenor al echipei naționale a vorbit, în direct la Ora Exactă în Sport, la PRO X, despre problemele fotbalului românesc. Edi Iordănescu este de părere că ritmul din Liga 1 este deficitar, iar, în viziunea selecționerului, arbitrii au un rol esențial în îmbunătățirea acestui aspect. 

Edi Iordănescu: „Dacă nu antrenăm asta la nivel intern, ne va fi greu când ieșim la nivel internațional”

„O spun aici în premieră. Mi-aș dori ca în viitor competiția să se îmbunătățească, să avem un alt ritm, o altă implicare, o altă adversitate. Mi-aș dori ca și arbitrii să-și dea concursul în sensul ăsta, să fie lăsat jocul mai liber, să acceptăm duelurile, combativitatea.

Dacă nu antrenăm asta la nivel intern, ne va fi greu când ieșim la nivel internațional. Aici cred că este una dintre marile lacune ale fotbalului românesc în momentul de față”, a declarat Edi Iordănescu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

De-a lungul carierei, tehnicianul le-a mai pregătit pe Fortuna Brazi, FCM Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, CSKA-Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj (în două rânduri), Gaz Metan Mediaș și FCSB. Iordănescu Jr. are trei trofee în palmares, toate câștigate cu CFR: titlul în Liga 1 și două Supercupe ale României. 

Modifică setările cookies