ZIUA DECISIVA! Budescu si Enache pot semna astazi cu Steaua! Ultima data cand Becali a platit 1,4 milioane de euro pe un jucator

ZIUA DECISIVA! Budescu si Enache pot semna astazi cu Steaua! Ultima data cand Becali a platit 1,4 milioane de euro pe un jucator

Ultima data cand a dat 1,4 milioane de euro pe un jucator, Becali a luat cea mai mare teapa de cand a preluat Steaua. Patronul Stelei l-a transferat in 2011 pe Mihai Costea de la Universitatea Craiova, pentru 1,4 milioane de euro, insa acesta s-a dovedit a fi un esec total.

Olteanul a bifat doar 35 de meciuri si a dat 9 goluri, desi era vazut ca urmatorul mare talent al fotbalului romanesc. Becali a platit in 2011 mai multe sume mari pe diversi jucatori, Chiriches, Chipciu si Pirvulescu costand cu totii peste 1 milion de euro. Becali a investit atunci 7 milioane de euro in transferuri, din care 5 milioane in doar 4 jucatori, Costea, Chiriches, Chipciu si Pirvulescu, iar echipa a castigat incepand cu sezonul urmator 3 titluri de campioana la rand, dupa o pauza de 7 ani.

Ultima data cand Becali a platit peste 1 milion de euro a fost pe Varela, 1,200,000 de euro, acesta venind de la Vaslui in 2013. Astazi, Steaua poate perfecta transferurile lui Budesci si Enache de la Astra. Steaua ofera 1,4 milioane de euro pe Budescu si 300.000 de euro pe Enache, plus un alt bonus de 300.000 de euro daca echipa intra in grupele Champions League.

Sansele ca transferul lui Budescu sa se faca sunt de 50%, in timp ce al lui Enache este mult mai sigur. Acesta a intrat in ultimele 6 luni de contract cu Astra si poate semna gratis pentru Steaua din vara, echipa giurgiuveana preferand sa incaseze o suma de bani pe el in acest moment, mai ales ca echipa are probleme financiare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies