Zeljko Kopic a identificat problema cu care se confruntă Dinamo, înaintea duelului cu FC Botoșani

Dinamo Zeljko Kopic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 18:59
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 19:03

FC Botoșani și Dinamo sunt adversare în etapa a șasea din play-out-ul Superligii României. 

Despărțite de doar două puncte, cele două formații au nevoie de o victorie în încercarea salvării de la retrogradare, lupta din subsolul clasamentului fiind una strânsă. 

Ce a declarat Zeljko Kopic înaintea duelului cu FC Botoșani

Antrenorul lui Dinamo a explicat că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri bune în ultima perioadă.

"Este un meci important cu FC Botoşani. Este o echipă care a făcut meciuri bune în ultima perioadă, a obţinut rezultate pozitive, aşa că ne aşteaptă un joc greu. Pentru noi în etapa trecută a fost un moment greu când am fost egalaţi în prelungiri de Craiova, chiar dacă am controlat partida. Nu e uşor să primeşti gol în prelungiri, dar am analizat situaţia şi ne-am pregătit bine pentru meciul de mâine", a precizat tehnicianul.

Zeljko Kopic nu consideră că echipei sale îi e frică de adversari în finalul meciurilor şi acesta este motivul pentru care primeşte goluri în prelungiri.

"S-a întâmplat şi cu Petrolul, şi cu Oţelul, şi acum, cu Craiova, însă de fiecare dată situaţia este diferită. Ne-a lipsit concentrarea, nu am comunicat în acele momente în apărare.

De aceea consider că e nevoie să fim mai concentraţi şi mai atenţi pe finalurile de meci. Jucătorii în acele momente trebuie să îşi asume responsabilitatea şi să se apere mai bine. Nu am senzaţia că echipei îi e frică de prelungiri, jucăm un fotbal bun. Dacă ne era frică, nu aveam ocazii. Dar noi la 1-0 cu Craiova puteam să mai marcăm", a mai spus Kopic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!