Liga 1

„El va ajunge la echipa națională!” Mihai Iosif și-a ales „pariul” de la Rapid! Nu e Rareș Ilie sau Antonio Sefer 

Mihai Iosif (47 ani) s-a despărțit de Rapid înainte de finalul sezonului regulat, fiind înlocuit de Adrian Mutu (43 ani) pe banca tehnică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 11:55
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 11:57

Antrenorul a fost cel care i-a readus pe giuleșteni în Liga 1, fiind extrem de familiarizat cu lotul Rapidului. Mihai Iosif i-a analizat pe jucătorii care s-au remarcat în acest sezon la gruparea din Giulești și și-a numit „preferatul”. 

Mihai Iosif pariază pe Alexandru Ioniță: „Va ajunge la națională!”

Deși Rareș Ilie și Antonio Sefer sunt doi dintre cei mai lăudați jucători de la Rapid în acest sezon, Mihai Iosif a ales să îl remarce pe Alexandru Ioniță (27 ani). Revenit după suspendarea primită în perioada în care evolua pentru Astra, fiind acuzat de dopaj, Ioniță a reușit să își intre ușor în ritm și pare din ce în ce mai constant în evoluții. 

Fostul său antrenor l-a lăudat pe Ioniță, despre care a spus că are șanse esă ajungă la națională dacă își va atinge potențialul. 

„Ambii sunt jucători de mare viitor pentru fotbalul românesc, mă bucur pentru amândoi. Pe Octavian Popescu un pic l-am prins, dar nu știu care a fost situația lui contractuală, dar știu când a fost pe acolo.

De Rareș Ilie pot să spun mult mai multe, mă bucur pentru el, pentru Sefer și pentru ceilalți, pentru că, cu atmosfera de pe Giulești, pot crește foarte mult. Pentru că la Rapid, dacă joci cu Real sau cu Gaz Metan Mediaș, atmosfera e aceeași.

Și cred că Alex Ioniță, dacă acum e la 75-80 la sută din potențial, când va ajunge la sută la sută, va ajunge la echipa națională”, a declarat Mihai Iosif la Digi Sport

  • 250.000 de euro este cota lui Alex Ioniță conform Transfermarkt. 
  • 3 goluri și două assist-uri a bifat jucătorul în 17 meciuri pe care le-a jucat în acest sezon. 
Modifică setările cookies