„Cu el pe bancă vom câștiga titlul!” Antrenorul în care suporterii FCSB-ului își pun toată încrederea: „Jucătorii îl iubesc!”

mihai pintilii FCSB Gheorghe Mustata Superliga Fani FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 14:39
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 14:49

FCSB a pierdut un singur meci cu Mihai Pintilii pe bancă, iar suporterii sunt încrezători că „roș-albaștrii” vor reuși să câștige titlul în acest sezon.

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor lui FCSB, a susținut că jucătorii vicecampioanei „îl iubesc pe Pintilii” și este convins că „roș-albaștrii” vor reuși să câștige titlul în acest sezon.

„Jucătorii noștri sunt cei mai buni din țară, iar asta nu o spunem numai noi. Nouă ne trebuia fix un Pintilii. Fără aere de antrenor, de șef. Jucătorii îl iubesc. Asta e tot. Cu Pintilii luăm campionatul, nu avem vreo emoție. Asta a făcut Pintilii. Familia de care era nevoie.

  • Fani FCSB

Campionatul îl vom sărbători în Ghencea. Nici cu asta nu am vreo emoție. Legea intră în vigoare săptămâna viitoare și nu vor putea inventa atâta mentenanță la infinit. S-au făcut destul de râs”, a spus Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

FCSB ocupă locul trei în clasamentul Superligii, cu 47 de puncte, cinci mai puține decât liderul Farul și la trei în spatele campioanei CFR Cluj.

FCSB a câștigat ultima oară titlul în Superliga în sezonul 2015-2015. CFR Cluj domină fotbalul românesc în ultimii cinci ani, reușindă să câștige titlul în ultimele cinci sezoane.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!