VIDEO EXCLUSIV „Ca la nunta lui George Simion!” Dumitru Dragomir, răspuns tranșant când a fost întrebat dacă a greșit Săpunaru

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 13:00
Data actualizarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 13:10

Cristian Săpunaru (38 de ani) este apărat de Dumitru Dragomir, după ce s-a încăierat cu fanii lui FCU Craiova la finalul meciului de la Târgu Jiu, îcheiat cu victoria echipei pregătită de Marius Croitoru, scor 1-0.

Fostul președinte de la LPF este de părere că fundașul gileștenilor nu a greșit cu nimic, deoarece fanii olteni nu ar fi trebuit să se afle în zona în care s-au dus îmbrâncelile.

Dragomir cere eliminarea huliganismului de pe stadioane

„Huliganii trebuiesc îndepărtați de pe stadioanele patriei, așa cum s-a întâmplat și în Anglia, pentru că altfel nu se poate face nimic în țara asta. Cu huliganismul se alege praful de țara asta.

„Ce căuta individul acela (n.r. - care se îmbrâncește cu Săpunaru) pe holurile stadionului?”, s-a întrebat Dragomir, iar Ioana Cosma, moderatoarea emisiunii „Ora exactă în sport” i-a oferit un răspuns: „Și eu am spus că nu avea ce căuta acolo. Parcă eram la nunta lui George Simion și toată lumea era invitată”.

„Ce să caute cetățeanul ăla acolo?” a continuat Dumitru Dragomir. „Nici polițiștii și nici stewarzii nu au ce să caute acolo. Pe acolo trec fotbaliștii și oficialii.

Toată lumea dă în Săpunaru, dar el nu se bătea cu nimeni dacă oamenii ăia nu erau acolo. Nu are nicio vină Săpunarul”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FCU Craiova 1948 a învins cu scorul de 1-0 (0-0) formaţia FC Rapid, sâmbătă seara, într-o partidă disputată pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu în cadrul etapei a zecea a Superligii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!