„Au arătat că sunt un grup!” Hagi a răspuns după ce fanii Rapidului au acuzat că nu au fost lăsați toți să intre pe stadion: „Cred că a făcut ce trebuie!” 

Rapid Farul Constanta Gheorghe Hagi Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 11 Martie 2023, 23:23
Data actualizarii: Sambata 11 Martie 2023, 23:29

Meciul dintre Farul Constanța și Rapid s-a încheiat cu victoria constănțenilor, care au încheiat sezonul regulat din fotoliul de lider, scor 2-1. 

Fanii Rapidului s-au deplasat într-un număr mare la Ovidiu, în ciuda faptului că le-au fost alocate doar 250 de bilete. Aproximativ 600 de giuleșteni au mers să asiste la meciul cu Farul, însă din cauză că nu toți puteau intra pe stadion, toți au ales să rămână afară și să susțină echipa împreună, din afara stadionului. 

Situația a provocat tensiuni în rândul rapidiștilor, care au reclamat echipei lui Hagi decizia, reamintind de modul frumos în care „Regele” a fost primit în Giulești, când i s-a oferit și un tricou cu numele său. 

Ce a spus Gheorghe Hagi despre situația fanilor rapidiști 

Antrenorul Farului a fost întrebat la finalul meciului despre tensiunile din tabăra giuleșteană și a punctat că nu el se ocupă de vânzarea biletelor. Cu toate astea, Gheorghe Hagi a declarat că i se pare normal ca fanilor să le fie alocat 5% din capacitatea stadionului, precizând că în situația dată, nici giuleștenii nu ar fi procedat diferit. 

„Eu nu lucrez în conducere, știu că Rapid are o galerie fantastică, au arătat că sunt un grup, au stat împreună, din păcate voiam să îi vedem acolo în tribună, au arătat unitate, tot împreună. Nu știu câte bilete se vând, nu dau eu bilete, nu mă ocup eu de asta, asta era ultima, dacă mai trebuia să fac asta. Eu nu mă ocup de lucrurile astea, nu e departamentul meu.

Să nu uite că stadionul nostru are 4.000 și ceva de locuri, avem și noi suporterii noștri, atât putem să dăm, 5%, cât e normal, putem să dăm, restul, nu putem să facem gesturi prin care să nu intre suporterii noștri, cred că nici ei nu au făcut gesturi prin care să intre suporterii lor și îi lăsam pe ai noștri. Cred că Farul a făcut ce trebuie”, a declarat Hagi la finalul meciului.  

Reacția lui Marius Șumudică

Tehnicianul care în prezent antrenează în Arabia Saudită a avut o reacție vehementă cu privire la accesul suporterilor în tribune și a explicat ce ar fi făcut dacă s-ar fi aflat într-o asemenea situație.

"N-am înțeles în viața mea tratamentul la care sunt supuși suporterii Rapidului. Avem nevoie de fani, avem nevoie de suporteri și noi îngrădim accesul lor. Eu sunt convins că, oricât ar fi costat biletul, fanii Rapidului nu făceau drumul degeaba până la Constanța.

Dacă eram antrenorul Rapidului, întârziam jocul în semn de protest. Niciodată nu începeam până în minutul 14 sau cât îmi permitea. Nu se poate așa ceva, nu începeam. Dar ăștia suntem! Bravo, Farul! Bravo, Hagi", a declarat Marius Șumudică în exclusivitate pentru PRO TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!