"Vreau Cupa, de la anul ne batem la titlu!"

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Martie 2009, 17:07
"Vreau Cupa, de la anul ne batem la titlu!"

Bistrita - Vaslui 0-3! Vasluiul nu stie de gluma si urca pana pe locul sase, dupa dubla de senzatie a lui Kirovschi. Moldovan spune ca anul asta se gandeste la Cupa, iar de la anul se poate gandi la titlu!

"Ce au realizat ei aici, ce investitii au facut aici le da dreptul sa ramana in prima liga, am luat insa cele trei puncte!", a declarat Viorel Moldovan la gsptv!

"Nu am vazut daca a fost penalty la faza lor! Oricum, cred ca nu are rost sa comentam prea mult. Si noi am avut la inceputul meciului un penalty clar! Kirovschi a marcat doua goluri si inseamna ca e bun, dar cred ca am fost si eu inspirat. E o victorie mare", a mai declarat Moldovan!

"Am lasat Bistrita in multe momente sa spere si sa vina peste noi, in rest stiam jocul Bistritei si am reusit sa-i contracaram! In meseria asta se pot intampla multe, trebuie sa punem multe lucruri la punct", a incheiat Moldovan!

"Suntem pe un drum bun, incercam sa construim o echipa performanta, de la anul ne batem pentru titlu, vreau cupa anul asta!", Viorel Moldovan.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT