FCSB Risto Radunovic Superliga Superliga

"Vraciul" Marijana lovește din nou! Când este așteptat Risto Radunovic să reapară pe teren pentru FCSB

Risto Radunovic s-a accidentat în minutul 25 în meciul Muntenegrului cu Finlanda din Nations League.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 19:12
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 19:11

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a spus în urmă cu ceva timp că Risto Radunovici are o leziune care, în mod normal, ar fi trebuit să-l țină pe bancă până la patru săptămâni, însă ia în considerare să-l tirmită la Marijana, pe unde a mai trecut și el și Florinel Coman.

Zis și făcut! Potrivit Fanatik, Risto Radunovic a fost la "vraciul" din Belgrad și se pare că va fi prezent în lotul FCSB-ului pentru jocul din Superligă cu Petrolul Ploiești, pe stadionul "Ilie Oană", programat duminică, 9 octombrie, de la ora 21:30.

Până atunci, roș-albaștrii se vor confrunta în grupele Conference League cu Silkeborg. Meciul va putea fi urmărit în direct pe PRO ARENA și VOYO, respectiv LIVE TEXT pe www.sport.ro joi, 6 octombrie, de la ora 19:45.

MM: „Radunovic a mai fost la Marijana”

„Radunovic are o leziune pe aducctori, leziune care ar trebui să-l ţină departe de teren 3-4 săptămâni. Să vedem, vom decide împreună cu el dacă va merge la Belgrad şi, în loc să stea 3-4 săptămâni, poate să stea 3-4 zile. 

Vom discuta cu Risto, normal, Radunovic a mai fost la Marijana. Cred că va merge acum, mâine sau poimâine.”, au fost cuvintele lui MM Stoica, potrivit Orange Sport.

Cât a scos Gigi Becali din buzunare pentru a-l trata pe Florinel Coman la „vraciul” Marijana Kovacevic

Florinel Coman s-a accidentat în prima manșă a meciului cu Dunajska Streda din turul trei preliminar al Conference League, iar Gigi Becali l-a trimis de urgență în Serbia, la „vraciul” Marijana Kovacevic.

Recuperarea a decurs excelent, iar în doar câteva zile fotbalistul de bandă a putut reveni pe teren, după o ruptură musculară de 18 cm, deși în primă fază se estima că va sta pe bancă în jur de 5-6 săptămâni.

Pentru tratamentul urmat de Florinel Coman la „vraciul” Marijana, Gigi Becali a trebuit să scoată din buzunare, potrivit ProSport, 500 de euro pe oră.

În plus, clubul a fost nevoit să mai achite și cheltuielile aferente deplasării, precum biletele de avion și cazarea la hotel pe durata efectuării tratamentului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies