"Vor fi 20 de suporteri Astra, si aia inconjurati de jandarmi" Reghecampf crede ca Alibec nu are nicio sansa: "Daca nu il ajuta echipa, ii va fi imposibil"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2016, 10:58
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2016, 11:06

Reghecampf a vorbit azi inainte de Astra - Steaua.

"Titltul se va decide in ultima etapa in acest campionat. Noi suntem pregatiti, am castigat deja o data saptamana aceasta si am ajuns in finala Cupei Ligii. Jucatorii nostri sunt pregatiti, avem experienta in meciuri cu presiune.

In afara de Muniru nu mai avem probleme de lot. Mi-au placut jucatorii de miercuri, Kharja, Marica, Filip, Bawab, Cojocaru, sunt multi care au jucat bine miercuri. Avem un lot de 20 de jucatori de unde putem alege cele mai bune variante pentru meciul de sambata.

Nu ma tem de Alibec, el are nevoie insa de o echipa, un singur jucator nu o sa faca fata impotriva Stelei. Astra nu are cum sa puna presiune pe Steaua, cum ar putea sa faca ei asta? Sunt 10 suporteri de la Astra care sunt inconjurati de jandarmi. Mi se pare aiure sa inchizi o tribuna intreaga in spatele bancilor pentru cativa oameni", a spus Reghecampf la conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!