Vizatul lui Adrian Mititelu Jr. după CFR - FCU: „Depun plângere penală la DNA! Îmi povestea cum îl va executa pe Gigi Becali!”

FCU Craiova Adrian Mititelu Jr. CFR Cluj Gabriel Bodescu Istvan Kovacs Superliga Adrian Mititelu Jr.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Iunie 2023, 08:35
Data actualizarii: Vineri 02 Iunie 2023, 08:36

Adrian Mititelu Jr. a lansat o serie de acuzații, după ce FCU Craiova a fost eliminată în barajul pentru UEFA Conference League de către CFR Cluj.

FCU Craiova a fost învinsă de CFR Cluj, 0-1, în barajul pentru UEFA Conference League. Meciul s-a dezechilibrat în minutul 68, când Istvan Kovacs i-a acordat prea ușor al doilea cartonaș galben lui Juan Bauza (27 ani). De asemenea, oltenii mai reclamă un penalty nedat de arbitru, la faza când Cristi Manea (25 ani) comite henț în careu. 

Gabriel Bodescu, reclamat de Adrian Mititelu Jr. pentru neregulile din fotbalul românesc 

Văzând maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs, Adrian Mititelu Jr a postat un mesaj acid pe Facebook. Acesta susține că Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF, este în spatele greșelilor pe care le-a comis „centralul” din Carei. 

Fiul finanțatorului echipei din Bănie nu se oprește cu acuzațiile la nivel declarativ. A mărturisit că deține toate dovezile pentru a-i face oficialului Federației Române de Fotbal o plângere penală la DNA. 

„Acesta este omul care nenorocește fotbalul românesc prin controlarea și manipularea arbitrajului românesc. 

O să depun plângere penală la DNA împotriva acestui om care acum un an de zile a trimis un președinte de club de Liga a III-a care se ocupă de treburile lui murdare din județul Dolj, la sediul clubului din Craiova. 

Respectivul președinte de club mi-a propus să îl angajez la club pentru a asigura relația bună cu Gabriel Bodescu în privința arbitrajului si a anumitor decizii ale Federației, la cererea lui Bodescu.

De asemenea, după meciul din turul campionatului FCU - Sepsi, când Sidibe a marcat gol făcând un henț evident cu ambele mâini, validat incredibil de VAR, același Bodescu mi-a transmis printr-un prieten comun că golul a fost validat la intervenția lui și insista să îl angajez pe respectivul președinte de club de Liga a III-a ca să beneficiez în continuare de arbitraje favorabile. 

Odată cu refuzul acestei propuneri și cu faptul ca nu am acceptat pierderea la 'masa verde' a meciului cu Sepsi, acest om ne executa cu prima ocazie! Tot Gabriel Bodescu îmi transmitea constant să îl demit pe Marcel Pușcaș din funcția de președinte al clubului, deoarece critica mereu conducerea Federatiei .

Același Gabriel Bodescu, la întâlnirea membrilor afiliați din vara trecută, care a avut loc la hotelul Phoenicia din București, îmi povestea de față cu alt prieten, care va fi martor în dosar, cum îl va executa pe Gigi Becali și implicit echipa FCSB deoarece îl critică constant pe Răzvan Burleanu și a votat la alegeri cu Ionuț Lupescu. 

Am mult mai multe detalii uluitoare despre acest intrus al Federației Române de Fotbal, detalii probate, pe care o să le fac publice după ce voi depune plângerea la DNA. Îi cer public lui Gabriel Bodescu demisia din orice funcție în cadrul Federației Române de Fotbal!”, a scris Adrian Mititelu Jr. pe contul oficial de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!