VIDEO Sepsi a ajuns la Timisoara! Vezi unde o va duce pe Poli!

Timisoara a dat prima lovitura a anului - a transferat un fotbalist de la Benfica. Peste 2 milioane de Euro a costat-o pe Timisoara transferul romanului Sepsi.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Ianuarie 2010, 10:29
Data actualizarii: Marti 05 Ianuarie 2010, 10:38

Transferul lui Sepsi la Timisoara e comparabil la bani cu trecerea lui Tanase la Steaua. 1,8 milioane de Euro a platit Steaua pentru 50 la suta din Tanase. Timisoara l-a transferat de la Benfica pe Sepsi cu 2,3 milioane de Euro.

Benfica a iesit in castig - l-a luat de la Bistrita cu 1,8 milioane. Sepsi s-a tot plimbat intre Portugalia si Spania, dar n-a prea jucat nici la Benfica si nici la Santander.

"Imi doresc foarte mult sa particip cu Timisoara in Champions League. Si la nationala ma gandesc. Sper ca prin evolutiile mele pt timisoara sa intru in atentiile echipei nationale." - Lazlo Sepsi.

Sabau a insistat pentru Sepsi. El l-a facut mare la Bistrita, de unde a ajuns la Benfica. Timisoara vrea sa ia titlul cu Sepsi.

"Timisoara se respecta. Face doar transferuri importante. De la noi, Sepsi va ajunge si la nationala. Va fi om de baza" - spune Iancu.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies