VIDEO: Faza colosala! Dragomir: "Cum stam noi de vorba cu puscariasii astia?!" Mihai Stoica, Ioan Becali si Borcea Jr erau la masa

Nume grele din fotbal s-au adunat astazi la lansarea barului detinut de baiatul lui Cristi Borcea si Valentina Pelinel

Victor Piturca, Ilie Nastase, Dumitru Dragomir, Ioan Becali, Mihai Stoica, Florin Raducioiu, Giani Kirita si Banel Nicolita sunt doar cateva nume din lista impresionanta de invitati de la inaugurarea barului detinut de familia Borcea.

Patrick Borcea si actuala sotie a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, sunt cei care vor administra localul.

La evenimentul de azi, atmosfera a fost foarte relaxata, chiar daca au stat sub acelasi acoperis oameni care nu se inghit deloc - Victor Piturca si Mihai Stoica, de exemplu, sau Piturca si Dumitru Dragomir.

O scena de film parca a avut loc la masa la care stateau Dragomir, Ioan Becali, Ilie Nastase, Patrick Borcea si Mihai Stoica.

Dragomir a facut o gluma, catre Mihai Stoica, cu trimitere la incidentul pe care Ilie Nastase l-a avut cu politia saptamana trecuta: "Bai, cum stam noi de vorba cu puscariasii astia?"

Mihai Stoica a strambat putin din nas, dar pana la urma a acceptat gluma.

Patrick Borcea si Ioan Becali au ras si ei.

Dragomir si Ilie Nastase au batut palma.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Întrebarea lui Cristian Leonte care l-a pus în încurcătură pe Klaus Iohannis
BRAT