Victor Pițurcă sare în apărarea CSA Steaua: "Zău? Sunt banii voștri? E inadmisibil că nu poate promova!"

Victor Piturca csa steaua liga 2 Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 17:23
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 17:23

Victor Pițurcă a vorbit despre CSA Steaua și imposibilitatea clubului din Liga 2 de a promova în acest sezon.

Formația lui Daniel Oprița se află în prezent pe locul 4, care, în mod normal, ar duce la barajul pentru accederea în Liga 2, însă FRF a anunțat că Steaua nu are drept de promovare în acest sezon din cauza formei de organizare a clubului.

Victor Pițurcă sare în apărarea CSA Steaua

Victor Pițurcă, fostul jucător și antrenor de la Steaua, spune că nu înțelege de mai participă echipa condusă de Oprița în campionat, având în vedere că nu are drept de promovare

"E inadmisibil așa ceva, că Steaua e pe loc de baraj și nu are drept de promovare! Nu știu ce sens mai are atunci să mai participe în acest campionat, dacă pe meritul ei, cu munca pe care o depun jucătorii și antrenorii, nu poate să joace barajul și nu poate promova! Asta numai la noi se pot întâmpla aceste anomalii!", a declarat Victor Pițurcă, potrivit sportbull.ro.

Fostul selecționer a ținut să le ofere o replică și celor care contestă CSA Steaua pentru că este finanțat din bani publici. 

"Văd că îi interesează foarte mult pe mulți, pe foarte mulți, de ce Steaua e finanțată de club, de CSA. Nu știu de ce îi interesează. 'Dom'le, sunt banii noștri'. Zău? Banii voștri? Care banii voștri, frățioare?

Peste tot în lumea asta, nu doar la noi, vin bani la fotbal de la stat, vin primării, chiar dacă nu sub formă neapărat de bani, dar sunt stadioane, sunt baze sportive, investiții. Dar numai noi suntem așa…", a mai spus Pițurcă.

Victor Pițurcă va împlini 66 de ani, duminică, zi în care va da lovitura de start la meciul CSA Steaua - Unirea Slobozia, din play-off-ul ligii secunde. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!