Liga 1

Vesti proaste pentru Steaua, Radoi e nevoit sa-l scoata pe Tudorie la bataie! "Accidentari serioase" pentru doi jucatori

Mirel Radoi are probleme de lot. Doi jucatori au suferit accidentari serioase si vor fi indisponibili pentru urmatoarele meciuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2015, 21:46
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2015, 21:59

Tade a suferit o accidentare in cantonamentul pe care Steaua l-a efectuat la Brasov, cu ocazia meciurilor echipei nationale, si va fi indisponibil pentru urmatoarele partide de campionat.

Helmuth Duckadam a explicat faptul ca Tade are probleme mai vechi la un tendon si va avea nevoie de o perioada lunga de recuperare. Vestile proaste nu se opresc aici pentru Radoi - si Rares Enceanu este accidentat.

"Tade are o accidentare mai serioasa si am vazut ca si Enceanu are o problema la ligamente. A facut un RMN si trebuie sa vedem rezultatele. Nu are sensul acum sa-i fortam, mai ales ca nu stam atat de bine, se pare, cu lotul sau cu banca de rezerve pe cat ne-am fi dorit", a spus Duckadam pentru ProSport.

Chiar daca randamentul lui Tade a fost mult sub asteptari in turul campionatului, Radoi l-ar fi vrut in lot, in conditiile in care singura varianta de inlocuire pentru atac este Alexandru Tudorie.

Etapa viitoare, Steaua joaca pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu.

Modifică setările cookies