Vesti proaste pentru Steaua, Radoi e nevoit sa-l scoata pe Tudorie la bataie! "Accidentari serioase" pentru doi jucatori

Vesti proaste pentru Steaua, Radoi e nevoit sa-l scoata pe Tudorie la bataie! "Accidentari serioase" pentru doi jucatori

Mirel Radoi are probleme de lot. Doi jucatori au suferit accidentari serioase si vor fi indisponibili pentru urmatoarele meciuri.

Tade a suferit o accidentare in cantonamentul pe care Steaua l-a efectuat la Brasov, cu ocazia meciurilor echipei nationale, si va fi indisponibil pentru urmatoarele partide de campionat.

Helmuth Duckadam a explicat faptul ca Tade are probleme mai vechi la un tendon si va avea nevoie de o perioada lunga de recuperare. Vestile proaste nu se opresc aici pentru Radoi - si Rares Enceanu este accidentat.

"Tade are o accidentare mai serioasa si am vazut ca si Enceanu are o problema la ligamente. A facut un RMN si trebuie sa vedem rezultatele. Nu are sensul acum sa-i fortam, mai ales ca nu stam atat de bine, se pare, cu lotul sau cu banca de rezerve pe cat ne-am fi dorit", a spus Duckadam pentru ProSport.

Chiar daca randamentul lui Tade a fost mult sub asteptari in turul campionatului, Radoi l-ar fi vrut in lot, in conditiile in care singura varianta de inlocuire pentru atac este Alexandru Tudorie.

Etapa viitoare, Steaua joaca pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies