Liga 1

"Vestele alea erau taioase, contondente? Prost gust si multa frustrare!" Atacul lui Negoita la adresa conducerii Stelei, pentru scandalul de la porti

Steaua 1-1 Dinamo | Galeria lui Dinamo pregatise o coregrafie pentru derby. Jandarmii i-au obligat sa dezbrace vestele la portile stadionului, la cererea conducerii Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 August 2016, 23:22
Data actualizarii: Sambata 20 August 2016, 23:29

Ionut Negoita critica faptul ca oficilii Stelei au interzis coregrafia suporterilor la derby.

"Sa inteleg ca suporterii nostri au vrut sa intre cu veste taioase, contondente, periculoase? Mi se pare de prost gust. Daca nu stii sa iei o farsa ca atare si nu stii sa mergi mai departe, asta denota multa frustrare."

"Suporterii fac diferenta intre un fotbal sec si unul care are culoare. Avem cea mai tare galerie si cred ca suntem cel mai bine organizat club, din toate punctele de vedere."

"Rezultat echitabil, a fost un meci frumos. Cred ca e un rezultat echitabil. Ne-am fi dorit o victorie, dar e un rezultat pozitiv in procesul nostru de a creste."

"Rotariu e un mare castig, mai avem si alti tineri care cresc. O treaba buna se face cu rabdare."

"Lupta la titlu? E o diferenta totusi destul de mare. Steaua merge si in Europa, incaseaza multi bani. Din pacate, noi n-am avut dreptul sa mergem in Europa. Cred ca Steaua are prima sansa in acest sezon."

"Tot cautam o varianta pentru atac. Dar nu vrem sa luam orice. Eu mi-as dori sa vina, sa luam si acel atacant pe care ni-l dorim, dar atacantii sunt foarte cautati in aceasta perioada.", a spus Negoita la DigiSport.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies