Veste proasta pentru fanii rapidisti. E o SARCINA prea mult prea grea pentru el. Ce anunt au facut sefii clubului astazi

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 20:48

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

In maximum 2 zile, Rapidul va fi vandut ! Noul sef din Giulesti va plati toate datoriile si va duce Rapidul inapoi in Europa, ii linisteste Cristescu pe fani.

Cristescu vinde clubul cu cateva ore inainte de decizia de vineri a tribunalului.

"Suntem foarte aproape sa cedam actiunile unor investitori. De fapt sunt un grup dar principal este unul singur. O echipa care sa se bata pe la anul pentru cupele europene, asta e obiectivul lor, telul lor", spune Cristescu.

Rapid e ca un mort viu - e descrierea tragi-comica facuta de Viorel Moldovan.

"Acest mort se plimba prin Antalya de vreo trei saptamani ,la un hotel de 5 stele. Acel mort si-a primit salariul pe ianuarie, pe decembrie, acel mort traisete datorita noua", mai spune Cristescu.

"Nu ma intereseaza Rapidul. In Giulesti sunt probleme financiare mari. Sunt mai interesat sa investesc la Pandurii" - spune Sarcina, omul de afaceri din Gorj pe care l-au contactat rapidistii.

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies