Veste mare pentru Rapid! Giulestenii vor putea deschide tribuna a II-a la meciul cu "U" Cluj, dupa ce fanii au curatat-o complet

Rapid Giulesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Septembrie 2014, 16:01
Data actualizarii: Marti 09 Septembrie 2014, 16:08

Aflati inca intr-o situatie incerta in ceea ce priveste finantele si conducerea administrativa, rapidistii primesc si vesti bune. Cu un nou presedinte in persoana lui Nae Stanciu, giulestenii au reusit sa-i convinga pe sefii Jandarmeriei Bucuresti sa le acorde aviz pentru redeschiderea tribunei a II-a.

Cu un inceput greu de sezon, marcat de scandaluri intre oamenii din conducerea administrativa, mai ales dupa venirea lui Valerii Moraru, Rapidul incearca sa-si revina din mers.

Daca pe plan sportiv echipa s-a pregatit in ultima saptamana intr-un cantonament la munte, fanii, alaturi de noul presedinte Nae Stanciu, au incercat si ei sa ajute. Acestia au curatat tribuna a II-a a stadionului Giulesti, care fusese inchisa de Jandarmerie la inceputul sezonului, astfel ca aceasta va putea fi redeschisa la urmatoarea partida.

"Pusi la munca" de Nae Stanciu, care s-a apucat imediat de treaba la club, suporterii Rapidului au reusit sa curete tribuna a II-a a stadionului de langa Podul Grant, iar astazi au primit si o veste buna din partea conducerii Jandarmeriei Bucuresti, dar si a LPF.

Rapidul va putea redeschide o importanta parte a stadionului la meciul cu Universitatea Cluj, din etapa viitoare.

Tribuna fusese inchisa dupa meciul cu Gaz Metan, cand un suporter a ajuns la spital dupa ce si-a prins piciorul intre scaune si a avut nevoie de interventia unei echipe de descarcerare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!