Valeriu Argaseala a vorbit despre transferul lui Gabi Tamas si despre negocierile cu Armata! Ce spune despre alte mutari

Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, a vorbit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro despre ultima mutare a echipei, dar si despre negocierile cu Armata pentru emblema si culori.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 11:01
Data actualizarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 11:17

Argaseala a confirmat la Sport.ro mutarea lui Gabi Tamas, spunand ca fundasul va semna un contract cu Steaua. Acesta a tinut sa le transmita fanilor ca nu au de ce sa priveasca cu neincredere mutarea fostului dinamovist, acesta fiind un fotbalist cu mare experienta, care poate ajuta mult echipa.

De asemenea, oficialul stelist a spus ca va merge la intalnirea cu sefii CSA, astazi, la orele 15:00. Argaseala a dezvaluit ca stelistii mai sunt interesati si de Teixeira, insa a spus ca situatia acestuia e complicata, avand contract cu Petrolul.

In final, conducatorul din Ghencea a anuntat ca Tanase ar putea ramane la Steaua: "Nu e disperat sa plece", a spus Argaseala.

"Trebuie sa discutam despre licentiere. Noi avem o relatie buna cu CSA-ul, dar intalnirea de astazi e mai mult despre asta. Vom vorbi si despre problema emblemei si a siglei.

Adresa nu a ajuns la noi, asta e problema. Daca e vorba de un comunicat prin care suntem invitati, foarte bine, ne vedem la ora 15:00.

Gabi Tamas probabil ca va fi jucatorul Stelei, da. Nu trebuie sa vorbim prea multe inainte de transfer. Trebuie sa tinem cont ca si Szukala a venit la Steaua din postura de jucator mai putin cunoscut si ca multi erau sceptici. Gabi Tamas e un jucator cu mare experienta, a jucat ani buni in Anglia, a fost om de baza la nationala.

Tamas e jucator profesionist si trebuie sa joace acolo unde isi gaseste angajament. Sa tinem cont si de faptul ca el a jucat doar vreo doi ani la Dinamo. Sper ca el sa nu aiba probleme, mai ales ca e un caracter destul de pasnic asa, e pacifist.

Teixeira este un jucator foarte apreciat, are aprecierile presei, ceea ce e un lucru bun. El este, insa, sub contract cu Petrolul, iar noi avem vreo 7 fotbalisti pe postul de mijlocas. Ne intereseaza si Teixeira, dar si alti jucatori de calibrul sau.

Noi avem 27 de jucatori in lot. Daca vor mai pleca fotbalisti, vom reevalua lotul si vom vedea. Nu luam jucatori doar de dragul de a face transferuri.

Cu lotul pe care il avem, nu trebuie sa ne facem mari probleme acum. N-as spune ca sunt jucatori de la Petrolul care ne intereseaza, dar as spune ca sunt unii care sunt de nivelul Stelei.

Piturca nu mi-a mai spus nimic despre Cristi Tanase. Daca vom primi o oferta buna, poate ca va pleca. El a petrecut 5 ani la Steaua si ar vrea sa plece, dar nu tine neaparat sa o faca in orice conditii", a spus Valeriu Argaseala la Sport.ro

Modifică setările cookies