Valceanu este noua vedeta in Ghencea! "Avem nevoie de jucatori tineri!" Sefii ii pregatesc o clauza-record ca sa fie siguri ca nu pleaca

Valceanu este noua vedeta in Ghencea! "Avem nevoie de jucatori tineri!" Sefii ii pregatesc o clauza-record ca sa fie siguri ca nu pleaca

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, azi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Steaua ar vrea sa il convinga pe Robert Valceanu, pustiul care le-a luat mintile stelistitlor in ultimele zile, sa semneze un contract cu echipa.
Gazeta Sporturilor a anuntat astazi ca noua intelgere ar fi pe o perioada destul de lunga, intre 5 si 7 ani. Astfel, el ar fi obligat sa ramana la echipa si dupa perioada junioratului.

In cazul in care Valceanu accepta, este foarte probabil sa devina jucatorul cu cea mai mare clauza de reziliere. Ultimii doi jucatori tineri care au semnat cu Steaua, Iancu si Stanciu, au amandoi o clauza de reziliere de 20 de milioane de euro.

Faptul ca mai multe echipe din Europa incerca deja sa il convinga pe tanar sa semneze, ii poate face pe sefii Stelei sa ii stabileasca o clazua de reziliere-record.

“Eu am vorbit cu tatal lui Valceanu, era suparat de ceea ce s-a scris in ultimele zile. Nu poate nimeni sa ne faca rau, trebuie sa ne asiguram ca avem totul la dispozitie. El trebuie sa fie aparat si inconjurat de oameni care vor sa ajute Steaua. Eu il protejez, noi v-am spus din vara, il stiam si de la tineret si din Youth League. S-a antrenat cu echipa mare. Era normal sa creasca. Este un copil de doar 17 ani, nu este foarte, foarte dezvoltat si probabil ca va ajunge un jucator important. Avem nevoie de jucatori tineri, care accepta salariile de la Steaua. In meciul cu Sageata nu vom verifica jucatori tineri, este un meci important. Eu voi ramane langa Steaua, langa echipa, avem foarte multe de facut”, a spus Reghe pentru DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies