Liga 1

"Va dati seama ca probabil are si alte oferte!" Tinta surpriza de transfer pe lista Stelei? Anuntul facut de Reghecampf

Steaua cauta sa-si intareasca atacul din iarna, iar mai multe nume au aparut pe lista.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2016, 14:12
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2016, 14:14

Alibec a fost deja luat, Gnohere se afla la randul sau pe lista, acum si Llullaku, golgheterul Romaniei, cu 16 goluri, a devenit interesant pentru Steaua.

Daca Alibec si Gnohere ar umple un gol important pe care Steaua il are acum, lipsa unui atacant de valoare, Llullaku nu joaca pe pozitia de varf impins, ci in banda stanga, acolo unde Steaua are doua variante importante, pe Florin Tanase si William de Amorim.

"Sa mai asteptam cateva etape. A dat 16 goluri in campionatul romanesc... e un jucator important. Va dati seama ca probabil mai are si alte oferte. Joaca pe banda stanga, acolo am cumparat doi jucatori foarte importanti, De Amorim si Tanase, care au costat aproape 2.5 mil euro."

"S-au facut investitii pentru pozitia respectiva. Vom vedea, in functie de ce vom avea nevoie, in functie de disponibilitatea patronului de a investi sume de bani foarte mari. Poate cei de la Medias cer o suma mai mare pe el... vom vedea ce se va hotari."

"Nu putem sa spunem ca Llullaku nu este un jucator interesant, in momentul in care marchezi 16 goluri in campionat si marchezi aproape la fiecare etapa un gol, va dati seama ca are anumite calitati.", a declarat Reghecampf la Sport.ro

Modifică setările cookies