Urmatorul stadion modern al Ligii I va fi gata in decembrie: "Am contactat deja cateva nume mari pentru a inaugura arena, intre care Celtic si Galatasaray"

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Iunie 2016, 09:31

ROMANIA - ALBANIA e duminica la ProTV, ora 22:00

Targu Jiu se va inscrie incepand cu 2017 pe lista oraselor cu stadioane moderne din Romania. Dupa National Arena, Cluj Arena si "Ilie Oana" din Ploiesti, arena din Targu Jiu va fi cea de-a patra la standarde europene.

Presedintele Pandurilor, Narcis Raducan, a dezvaluit ca lucrarile la noul stadion decurg bine, iar constructia ar putea fi gata pana in luna decembrie a acestui an. Inaugurarea ar urma sa se faca totusi in februarie 2017.

"Stadionul va fi gata in decembrie, dar fara finisaje. Cu totul ar trebui sa fie gata in februarie 2017. Din decembrie si pana in februarie se va munci intens pentru a fi gata in totalitate. Vrem sa jucam returul pe noua arena. Sa speram ca va fi gata in februarie 2017.

Am contactat deja cateva echipe cu nume pentru a inaugura stadionul. Doua dintre ele sunt Celtic si Galatasaray", a spus Narcis Raducan la Radio Sport Total FM.

Stadionul Pandurilor va avea o capacitate de 13 mii de locuri, iar pretul total al constructiei se va ridica la 20 de milioane de euro.

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies