Urmatoarea afacere de MILIOANE pe care Becali o poate face: Cine a venit in tribune la dezastrul cu ASA dupa Tanase si Chipciu

Urmatoarea afacere de MILIOANE pe care Becali o poate face: Cine a venit in tribune la dezastrul cu ASA dupa Tanase si Chipciu

Marica a venit la derbyul campionatului ca sa-l imbogateasca pe Becali.

Marica i-a adus pe National Arena pe sefii lui de la Konyaspor. Turcii i-au urmarit pe Tanase si Chipciu. N-au fost deloc impresionati. La cum joaca in ultimul timp, cei 2 stelisti trebuie sa dea ei bani ca sa se transfere.

Tanase este dorit in Golf, acolo unde ar putea ajunge si Raul Rusescu. Numai pentru Tanase vor veni bani in conturile clubului. Doua milioane de euro e suma asteptata de Steaua in schimbul sau. Rusescu apartine de Sevilla, asa ca discutiile se vor purta exclusiv cu reprezentantii spaniolilor.

Cei doi fotbalisti s-au inteles deja asupra contractelor, iar arabii au anuntat ca vin la sfarsitul saptamanii in Romania doar pentru a vedea derby-ul Dinamo - Steaua si a semna actele de transfer!

Rusescu ar urma sa ia 1,1 milioane de euro de la o echipa din Qatar, in timp ce Tanase va incasa un milion de euro in Emiratele Arabe!

Becali are toate motivele sa se felicite pentru decizia de a-l pastra pe Tanase la Steaua. In iarna, i-a dat voie sa plece pentru numai un milion, insa tratativele purtate cu cluburile interesate au picat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies