comitetul executiv Liga I Superliga

UPDATE: Lovitura grea data arbitrilor! Vezi la cat a scazut baremul de la 5400 de lei! Ce decizie s-a luat in cazul ARBITRILOR:

De la ora 10:00 au avut loc alegeri in cadrul FRF!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2012, 13:59
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2012, 14:01

UPDATE 13:55 Lovitura grea data arbitrilor! Baremul a fost redus semnificativ!

Una dintre deciziile importante a fost reducerea baremului de la 5400 de lei la 2500 de lei! De asemenea observatorii nu mai pot avea copiii arbitri.

UPDATE 13:25 Argaseala si Walter vor reprezenta Liga I in Comitetul Executiv!

Valeriu Argaseala si Florian Walter au primit voturile necesare pentru a reprezenta Liga I in Comitetul Executiv. Printre candidati s-au mai aflat Iuliu Muresan (CFR Cluj), Ioan Taban (Rapid) si Marius Stan (Otelul).

Primele 5 etape din retur vor fi arbitrate fara doar si poate de romani. Dupa aceste 5 etape, se va judeca din nou acest caz. Daca vor fi greseli mari, Craciunescu nu va mai avea alta solutie decat aducerea arbitrilor straini dn etapa a sasea.


Conducatorii din Liga I care au pus ochii pe un loc in Comitetul Executiv al FRF si-au facut campanie mai ceva ca la parlamentare. Alegerile au loc astazi, in cadrul unei Adunari Extraordinare a LPF si, potrivit unor surse bine informate, Florian Walter, de la U Cluj, si Valeriu Argaseala, de la Steaua, au cele mai mari sanse sa reprezinte Liga I in Comitetul Executiv al FRF, scrie ProSport.

Patru oameni de fotbal si-au facut "reclama" pentru a prinde un loc din cele doua rezervate LPF in Comitetul Executiv. "Marius Stan ar vrea sa intre in cursa, dar numai pentru a le strica apele celor care l-au lucrat in ultimul timp" , spune o sursa din FRF. "Nu s-au trimis scrisori de intentie si nici nu s-au facut propuneri mai din timp. Totul se va decide in timpul Adunarii. Cei care vor candida se vor prezenta cu mandat din partea clubului", explica secretarul general al LPF, Valentin Alexandru.

Potrivit unor informatii de ultima ora, pe lista se vor afla Valeriu Argaseala (Steaua), Ioan Horoba (Gaz Metan Medias), Iuliu Muresan (CFR Cluj), Marius Stan (Otelul) si Florian Walter ("U" Cluj). "S-a lucrat tare in ultimele zile. Cartile s-au facut pentru Argaseala si pentru Walter. Ei au cele mai mari sanse si sunt sustinuti inclusiv de Dinamo", spune un conducator de club. Nici ceilalti doi candidati nu bat drumul degeaba la Bucuresti: Muresan are sustinerea cluburilor din Ardeal, in timp ce Horoba are intrare pe la toate echipele din Liga I. "Sa nu uitam ca Horoba are agentie de turism care lucreaza cu multe cluburi", spune aceeasi sursa.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!