Liga 1

Unul da, unul NU! Steaua poate avea cea mai GREA iarna din ultimii ani! Ce s-a intamplat cu transferurile din sezoanele trecute:

Venirea lui Tucudean i-a facut pe suporteri sa se intrebe daca e cea mai buna varianta pentru atacul campioanei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 17:34
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 17:53

Enceanu, Tamas, Tucudean. Cele trei nume pe care Steaua le-a adus pentru a castiga un nou titlu de campioana, al treilea consecutiv. Numai ca din Ghencea au plecat: Sanmartean, Szukala, Parvulescu si Gabi Matei.

Fanii sunt speriati ca avansul din clasament i-a facut pe sefii din Ghencea sa nu aduca jucatori pe masura celor care au plecat de la Steaua.

Este o iarna in care campioana face mutari importante, la fel cum s-a intamplat si in anii trecuti. Recent, clubul condus acum de Galca a avut un an bun si un an rau in perioada de transferuri din iarna.

- in iarna lui 2012 - au plecat Emeghara, Brandan si Galamaz; au venit: Chiriches, Chipciu si Parvulescu. Un an bun
- in iarna lui 2013 - au plecat Martinovic si Titi Balan, insa au venit Rapa, Gabi Iancu si Tatu, jucatori care nu au impresionat
- in iarna lui 2014 - au plecat Cristea, Tatu, Nikolic si Bourceanu; au venit: Keseru si Sanmartean, doua mutari de senzatie
- in iarna lui 2015 - au plecat pana acum: Szukala, Parvulescu si Sanmartean; au venit pana acum: Tamas, Enceanu si Tucudean.

Modifică setările cookies