EXCLUSIV Universitatea Craiova, prima reacție după ce sârbii au anunțat transferul lui Markovic la Steaua Roșie Belgrad

Jovan Markovic Marcel Popescu Steaua Rosie Belgrad Universitatea Craiova Superliga Jovan Markovic
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Iulie 2022, 12:20
Data actualizarii: Duminica 10 Iulie 2022, 12:23

Universitatea Craiova a reacționat, prin vocea vicepreședintelui Marcel Popescu, după ce presa din Serbia a anunțat transferul lui Jovan Markovic (21 de ani) la Steaua Roșie Belgrad.

Marcel Popescu a lăsat de înțeles că interesul campioanei Serbiei pentru Markovic este real și a subliniat faptul că mai multe echipe sunte interesate de serviciile tânărului atacant al oltenilor.

Site-urile de specialitate îi oferă lui Markovic o cotă de piață de 1,2 milioane de euro. Contractul său cu Universitatea Craiova este valabil, potrivit Transfermarkt, până în 2024.

Craiova, prima reacție după ce sârbii au anunțat transferul lui Markovic la Steaua Roșie

„Orice informație din presă poate fi și reală, dar nu înseamnă că atâta timp cât presa își face datoria, speculează sau nu speculează, dar dă anumite știri, ele se și concretizează. Interesul Stelei Roșii, mai ales că el este și sârb, până la un punct este justificat, dar nu este doar interesul. 

Interesul Stelei Roșii este o treabă care, într-un anumit fel, este făcută publică și dă voie să curgă mai multă cerneală, dar sunt și alte cluburi care și-au manifestat interesul pentru Jovan Markovic”, a spus Popescu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la PRO Arena.

Jovan Markovic, născut în Belgrad, deține dublă cetățenie, română și sârbă, și are deja 3 selecții pentru naționala mare a ”tricolorilor”, toate în 2021.

Steaua Roșie Belgrad, campioana en-titre a Serbiei și deținătoarea Cupei Campionilor Europeni (1991), va juca direct în turul 3 preliminar al Champions League în acest sezon.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!