Universitatea Craiova, făcută praf după eșecul cu FC Voluntari: „O echipă stinsă, mică! A dispărut spiritul oltenesc!”

Universitatea Craiova fc voluntari Gica Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 20:47
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 20:47

Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Voluntari, 0-1, în etapa 27 a Superligii.

Universitatea Craiova s-a încurcat în runda 27 a campionatului. Oltenii au pierdut partida cu FC Voluntari, din deplasare, 0-1, după ce Vadim Rață (29 ani) a profitat de greșeala din apărarea oaspeților și a înscris.

Jocul Universității Craiova, criticat de Gică Popescu 

Văzând evoluția Universității Craiova, Gică Popescu (55 ani) s-a declarat profund dezamăgit de modul în care joacă echipa. Fostul căpitan al Barcelonei a punctat că nu vede nicio evoluție de la venirea lui Eugen Neagoe (55 ani) și că nu mai regăsește deloc spiritul oltenesc la clubul finanțat de Mihai Rotaru.  

„Craiova îmi pare o echipă stinsă de la venirea lui Neagoe. Acest spirit oltenesc pare că a dispărut. De la început am văzut o echipă în expectativă, cu atacanții la 30 de metri de terenul advers. 

O echipă de talia Craiovei trebuie să aibă altă atitudine, mai ales că juca împotriva unei echipe care pierduse ultimele 5 meciuri. Mi s-a părut, la fel ca în alte meciuri, o echipă stinsă. 

Te aștepți ca echipa să crească. Am înțeles, jucătorii aveau nevoie de timp pentru a înțelege ce vrea noul antrenor. Dar sunt deja 6 meciuri de la venirea lui Neagoe, iar echipa asta nu îți dă încredere. 

Pare o echipă mică, una din subsolul clasamentului, nu una care își dorește titlul, așa cum declară. La nivel declarativ, așa spune, că dorește titlul. Jucând așa, fără inițiativă, le va fi foarte greu”, a declarat Gică Popescu la Prima Sport. 

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasament, cu 45 de puncte, cu 4 puncte mai puțin decât Rapid și FCSB, roș-albaștrii având un meci în minus, și la 8 puncte în spatele CFR-ului, care este pe locul 2, și 13 puncte față de liderul Farul Constanța. În timp ce FC Voluntari a ieșit din „zona roșie” și a urcat până pe locul 11. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!