Unirea Urziceni isi ridica o arena de lux de 30.000 de locuri la Voluntari

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Iunie 2007, 17:01
MM STOICA A INCHEIAT UN CONTRACT DE SPONSORIZARE DE 1.5 MILIOANE DE EURO PE AN

Pandele, primarul din Voluntari, omul pe care Ioan Becali l-a batut in public, sta la originea afacerii "sponsorizarea" Unirii Urziceni.

Primarul comunei Voluntari s-a pus punct cu managerul din Urziceni, MM Stoica si au hotarat sa mute Unirea din 2010 acolo. 1.5 milioane de euro pe an vor fi pompati de catre primaria voluntari, iar echipa isi va trage si un stadion ultramodern. Astfel, echipamentul echipei va avea scris pe piept numele sponsorului.

Mihai Stoica, managerul echipei, a vorbit despre noul sponsor si despre cum va fi prezentat: "Nu este un caz unic, sunt foarte multe echipe, branduri importante din Europa, gen Atletico Madrid, Palermo, Catania, Derby County", a spus MM, care, intrebat daca echipa isi va schimba numele, a declarat ca deocamdata nu se vor face schimbari la echipa club: "Nu ne schimbam numele. Deocamdata echipa este FC Unirea, joaca la Urziceni, cred ca vom vedea ce se va intampla mai departe in momentul in care se va definitiva proiectul care deocamdata este in stadiul care este. Speram sa ramana brandul FC Unirea, pe care dorim sa se dezvolte si sa devina cat mai important"

Arena de 30.000 de locuri va fi construita in 3 ani, iar trupa lui Dan Petrescu are motive de ambitionare pe plan european. E o arena tocmai buna pentru Champions League. Arena Unirii va putea sa stinga si focul pornit intre FRF si suporterii nationalei. Romania va putea juca la Voluntari din 2010.

Județe la stăpân, Hunedoara I. Județ bogat și cu potențial turistic uriaș, lăsat în paragină de politicieni
BRAT