Unirea, echipa anului 2009? "Sunt cei mai puternici, vor lua titlul!"

Autor: Sport.ro
Luni 14 Decembrie 2009, 23:04
Unirea, echipa anului 2009? "Sunt cei mai puternici, vor lua titlul!"

Unirea Urziceni a incheiat turul de campionat pe locul 2, la egalitate de puncte cu CFR si Steaua, insa Petre Grigoras si Dumitru Dragomir cred ca echipa antrenata de Dan Petrescu are cel mai impresionant lot de jucatori.

Antrenorul lui Poli Iasi crede ca echipa antrenata de Dan Petrescu este cea mai tare din prima liga, mai ales ca a reusit sa faca fata si in cupele europene. "Nu ai cum sa stii echipa Unirii dinainte. Si daca face Dan Petrescu 7-8 schimbari, nu se simte asta. Au cea mai puternica echipa din Liga I, am spus-o si in sezonul trecut si nu m-a luat nimeni in seama. Daca vor ramane in aceasta formula, vor lua titlul" a declarat Petre Grigoras la finalul partidei pierdute la Urziceni.

Seful Ligii, Dumitru Dragomir, a declarat dupa ultimul meci al turului ca echipele de pe primlele locuri sa aibe grija la Dinamo, care vine din spate.
"Vasluiul m-a impresionat cel mai mult in acest tur. E o competitie echilibrata, toate echipele din fata au sanse la titlu. Nu am mai vazut niciodata un campionat atat de strans. Sa nu neglijam Dinamo, va avea un retur dur. Vine din spate si are sanse bune, credeti-ma, ma pricep la fotbal", a spus presedintele Ligii, la gsptv.

 

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT