UNIC in Europa! Steaua e aproape de transferul unui jucator cum nu au nici Bayern, Real sau Barca! Performanta incredibila

UNIC in Europa! Steaua e aproape de transferul unui jucator cum nu au nici Bayern, Real sau Barca! Performanta incredibila

Keseru a impresionat in topurile anului, iar 2015 ar putea sa nu-l mai gaseasca singur printre oamenii care stabilesc recorduri la Steaua!

Campionii sunt aproape de un transfer spectaculos. Bogdan Mitrea de la Viitorul poate fi pentru Steaua o afacere mai importanta decat o spune in acest moment numele fundasului. Nu doar faptul ca poate acoperi atat postul de fundas central, cat si pe cel de fundas stanga il face interesant. Mitrea e fundasul cu cele mai multe goluri marcate in Europa in acest sezon! In 15 meciuri jucate in Liga I, internationalul Viitorului a marcat de 9 ori! Chiar daca 5 au venit din penalty-uri, performanta lui Mitrea ramane remarcabila. E pe 4 in topul golgeterilor din Romania, imediat dupa Keseru (12), Tade (10) si Tamuz (10).

E deja departe de fundasii marcatori care au dominat clasamentele anii trecuti. Celeban de la Vaslui, cu 7 goluri in 2012 - 2013, si Cardoso de la Pandurii, cu un an inaintea lui, au fost cel mai bine plasati in top.

Distruge orice concurenta in Europa

Mitrea (27 de ani), are un avans consistent si in ierarhia europeana. Wass de la Evian are 5 puncte in 12 meciuri (4 din penalty), cu unul mai mult decat olandezul Verhaegh de la Augsburg (4 goluri in 12 jocuri). In Premier League, Primera sau Serie A, nimeni nu poate nici macar sa lupte la aceeasi categorie cu Mitrea. :)

Szukala si Varela, golgeterii Stelei din aparare

'As vrea sa vin la Steaua, nimeni nu cred ca ar refuza o asemenea oferta', e raspunsul lui Mitrea, intrebat daca e tentat de sa ajunga in Ghencea. Daca transferul devine realitate, fotbalistul din Cluj va fi coleg cu trei dintre ce mai importanti fundasi-golgeteri din Romania, Szukala, Papp si Varela, toti cu reusite importante la Steaua. Traditia fundasilor cu cifre importante in atac a fost inceputa in istoria recenta a clubului de Goian, acum 10 ani.

Mitrea n-a apucat sa debuteze in nationala, desi a fost convocat atat de Iordanescu, pentru jocurile cu Danemarca si Irlanda de Nord, cat si de Piturca, in startul preliminariilor.

Cele mai tari performante ale fundasilor in ultimii ani in Romania

Celeban: 7 goluri - FC Vaslui, 2012-2013
Cardoso: 5 goluri - Pandurii, 2011-2012

ACUM in Europa - cei mai importanti fundasi marcatori:

Anglia (12 etape)
Clyne (Tottenham) 2
Baines (Everton) 2

Germania (12)
verhaegh (Augsburg) 4

Spania (12)
Miranda (Atletico) 3
Mustafi (Valencia) 3
Gaspar (Villareal) 3

Italia (12)
Danilo Avelar (Cagliari) 3
De Ceglie (Parma) 3
Tonelli (Empoli) 3

Franta (13)
Wass (Evian) 5

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies