Un jucator de la Stuttgart, la Astra! Stoichita vrea sa transforme Astra in Coreea de Nord a Romaniei!

Autor: Sport.ro
Joi 17 Iunie 2010, 17:28

	Un jucator de la Stuttgart, la Astra! Stoichita vrea sa transforme Astra in Coreea de Nord a Romaniei!

Mihai Stoichita, Mihai Stoica si Leontin Toader testeaza in aceste zile trei fotbalisti veniti in probe: Ibrahim Camara, Lucas Plantz si Ivan Kalinchenko la Astra Ploiesti.

Ibrahim Camara provine de la echipa de tineret a clubului german VfB Stuttgart, grupare la care evolueaza si internationalul Ciprian Marica, in timp ce Lucas Plantz a evoluat sezonul trecut la formatia a doua a clubului francez RC Strasbourg.

Al treilea fotbalist este liber de contract, urmand ca Mihai Stoichita sa ia o decizie dupa cateva zile in care ii va urmari pe cei trei jucatori. Mihai Stoichita a precizat ca mai sunt amanunte de pus la punct in campania de transferuri si a mentionat ca patronul gruparii ploiestene, Ioan Niculae discuta in continuare cu agentii fotbalistului Hristo Iovov.

"Avem si certitudini, dar mai sunt amanunte de pus la punct si, pana nu apar aici, nu voi deconspira numele lor. Deocamdata, Iovov este cu Levski in cantonament, insa domnul Niculae este in contact cu reprezentantii sai si negociaza un posibil acord de transfer", a spus tehnicianul.

Intrebat despre evolutia reprezentativei Coreei de Nord in meciul cu Brazilia de la Cupa Mondiala, Stoichita a raspuns: ""Am fost surprins placut de jocul lor contra Braziliei. As vrea ca jucatorii Astrei sa ia ceva din increderea si daruirea echipelor mici de la Cupa Mondiala, sa fie convinsi ca si ei pot furniza surprize in campionatul care urmeaza".

Sursa: mediafax

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 38 de decese
BRAT