Un an de la ultimul meci cand Steaua a avut 3-0 la pauza. Galca era antrenor, golurile au fost marcate de Keseru! Doar 3 jucatori mai sunt in primul "11"

Un an de la ultimul meci cand Steaua a avut 3-0 la pauza. Galca era antrenor, golurile au fost marcate de Keseru! Doar 3 jucatori mai sunt in primul "11"

Steaua 3-1 Concordia. Stelistii s-au impus usor, dupa ce au marcat in primele minute iar la pauza conduceau cu 3-0.

Ultima data cand a dat 3 goluri in prima repriza si a avut 3-0 la pauza a fost cu Pandurii, pe 15 august 2015, in victoria istorica reusita de stelisti cu 6-0. A fost meciul in care Claudiu Keseru a reusit sa inscrie nu mai putin de 6 goluri, un nou record pentru istoria recenta a primei ligi.

Steaua de atunci era antrenata de Costel Galca, cel care a reusit sa castige 3 trofee cu echipa ros-albastra, iar primul "11" era total diferit fata de cel de acum. De altfel, in prima echipa au ramas doar Varela, Tosca si Filip, fata de lotul folosit la acel meci.

Arlauskis, Luchin, Pirvulescu, Prepelita, Neagu, Sanmartean si Keseru au plecat cu totii de la Steaua, majoritatea in strainatate, in timp ce Luchin a mers la Timisoara iar Pirvulescu la Voluntari, iar Breeveld este rezerva in mandatul lui Radoi.

Guilherme, Kharja si Hamroun sunt jucatorii transferati intre timp, care au intrat in prima echipa la meciul cu Chiajna, fata de echipa aliniata cu Pandurii.

STEAUA CU PANDURII
Arlauskis - Luchin, Varela, Tosca, Pirvulescu - Filip, Breeveld - Prepelita, Neagu, Sanmartean - Keseru

STEAUA CU CONCORDIA
Nita - Rapa, Varela, Tosca, Guilherme - Filip, Kharja - Popa, Stanciu, Hamroun - Chipciu


Penultima data cand s-a intamplat ca Steaua sa aiba 3-0 la pauza a fost tot cu Concordia, in februarie 2014, cand Steaua a batut cu 4-0 dupa golurile lui Varela, Chipciu, Sanmartean (din penalty) si Chipciu in a doua repriza.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ana Maria Popescu, ironică la adresa lui Novak: ”Credeam că mă așteptați cu cecul de 5 milioane”
BRAT
Modifică setările cookies