ULTIMELE 270 de minute! Reghe anunta locul 1 pana la primavara, Astra spera sa supravietuiasca perioadei de transferuri, Dinamo si Viitorul sunt gata de lupta! Cum arata startul din 2016

ULTIMELE 270 de minute! Reghe anunta locul 1 pana la primavara, Astra spera sa supravietuiasca perioadei de transferuri, Dinamo si Viitorul sunt gata de lupta! Cum arata startul din 2016

Mai sunt trei etape de disputat din sezonul regulat. Iarna aceasta se fac ultimele calcule pentru playoff.

Reghe promite sa duca Steaua pe primul loc pana in playoff, Astra isi face calcule ca sa-si pastreze vedetele in lot, Dinamo cauta intariri, in timp ce Hagi vrea sa scoata maximum din actualul lor, anuntand deja ca varianta transferurilor este limitata pentru Viitorul.

Cu 270 de minute de jucat din acest sezon pana la playoff si playout, Steaua pare sa aiba cel mai usor program, urmand sa le intalneasca in ultimele trei etape din startul lui 2016 pe Voluntari si Chiajna, ultimul meci fiind cu CSMS Iasi, echipa care pana atunci si-ar putea stabili soarta, daca va prinde lupta pentru primele clasate sau cea pentru evitarea retrogradarii.

Ultimele trei etape vin si cu meciuri extrem de tari, precum Astra - CFR Cluj, Pandurii - Craiova, Astra - Dinamo si Viitorul - Pandurii, partide care vor fi decisive in calculele finale pentru intrarea in playoff.

Cum arata ultimele trei etape:

Etapa 24
Chiajna - Steaua
Viitorul - CSMS Iasi
ASA - Pandurii
Astra - CFR
Dinamo - Botosani
Timisoara - Voluntari
CSU Craiova - Petrolul

Etapa 25
Dinamo - Chiajna
Botosani - Astra
CFR - ASA
Pandurii - CSU Craiova
Petrolul - Viitorul
Voluntari - Steaua
CSMS Iasi - Poli Timisoara

Etapa 26
Steaua - CSMS Iasi
Astra - Dinamo
Viitorul - Pandurii
ASA - Botosani
CSU Craiova - CFR
Timisoara - Petrolul
Chiajna - Botosani

VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies