Superliga

OFICIAL: U Cluj a scapat de faliment! Tribunalul a stabilit ca ardelenii sunt de 'buna-credinta' si vor plati datoriile! Suma:

Tribunalul Botosani, acolo unde se judeca si cazul lui U Cluj a stabilit ca echipa din Ardeal nu trebuie sa intre in faliment, pentru moment.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Martie 2015, 20:49
Data actualizarii: Joi 26 Martie 2015, 23:16

Stiridesport.ro anunta ca Tribunalul a decis ca U Cluj nu trebuie sa intre in faliment. Cei de la Finante si-au retras cererea de intrare in faliment pentru o inaintasera.

Asta pentru ca echipa din Ardeal a dovedit inceperea si achitarea unei parti a datoriei pe care o are catre finantele publice; in plus, clubul a aratat dovada de buna-credinta in ceea ce priveste plata tuturor sumelor pe care le mai are de dat catre stat.

Ardelenii au adunat datorii de 1,5 milioane de lei la bugetul de stat in perioada insolventei, lucru nepermis de lege.

Cu toate acestea, U Cluj are mai multe litigii pe rolul instantei de la Botosani, pentru datorii fata de unii jucatori.

Tribunalul Botosani a analizat la termenul de astazi solicitarea Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti (DGRFP) de intrare in faliment a societatii care administreaza clubul Universitatea Cluj.

Practic, era vorba de datorii curente catre bugetul de stat, acumulate in perioada de insolventa, insemnand in mare parte TVA-ul rezultat din drepturile TV. Suma s-ar ridica circa 1,5 milioane de lei.

Modifică setările cookies