OFICIAL: U Cluj a scapat de faliment! Tribunalul a stabilit ca ardelenii sunt de 'buna-credinta' si vor plati datoriile! Suma:

OFICIAL: U Cluj a scapat de faliment! Tribunalul a stabilit ca ardelenii sunt de 'buna-credinta' si vor plati datoriile! Suma:

Tribunalul Botosani, acolo unde se judeca si cazul lui U Cluj a stabilit ca echipa din Ardeal nu trebuie sa intre in faliment, pentru moment.

Stiridesport.ro anunta ca Tribunalul a decis ca U Cluj nu trebuie sa intre in faliment. Cei de la Finante si-au retras cererea de intrare in faliment pentru o inaintasera.

Asta pentru ca echipa din Ardeal a dovedit inceperea si achitarea unei parti a datoriei pe care o are catre finantele publice; in plus, clubul a aratat dovada de buna-credinta in ceea ce priveste plata tuturor sumelor pe care le mai are de dat catre stat.

Ardelenii au adunat datorii de 1,5 milioane de lei la bugetul de stat in perioada insolventei, lucru nepermis de lege.

Cu toate acestea, U Cluj are mai multe litigii pe rolul instantei de la Botosani, pentru datorii fata de unii jucatori.

Tribunalul Botosani a analizat la termenul de astazi solicitarea Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti (DGRFP) de intrare in faliment a societatii care administreaza clubul Universitatea Cluj.

Practic, era vorba de datorii curente catre bugetul de stat, acumulate in perioada de insolventa, insemnand in mare parte TVA-ul rezultat din drepturile TV. Suma s-ar ridica circa 1,5 milioane de lei.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

Alegeri europarlamentare și referendum. Numărul total de alegători așteptați la vot este de 18.968.840 de persoane
BRAT