Superliga

Patronul Otelului, Dan Adamescu, dus cu mascatii la DNA

Dan Adamescu, patronul Otelului Galati, se afla in aceste momente la sediul DNA, acesta fiind ridicat si dus cu forta pentru a raspunde unor acuzatii de dare de mita.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iunie 2014, 14:31
Data actualizarii: Joi 05 Iunie 2014, 22:43

UPDATE: Dupa ce Gheorghe Stefan a parasit DNA, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie a fost adus si Dan Adamescu, patronul Otelului Galati, noteaza Dolce Sport.

Adamescu este cercetat de procurorii DNA pentru dare de mita, acesta fiind acuzat ca a dat 15 mii de euro judecatorului Ion Stanciu si 5 mii de euro judecatoarei Elena Roventa, noteaza si Realitatea TV.

Cazul lui Adamescu a revenit in atentia publica in urma cu doua saptamani, cand fostul avocat al acestuia s-a sinucis la metroul din Bucuresti.


Directia Nationala Anticoruptie (DNA) l-a citat inca o data pe Gheorghe Stefan, presedintele Ceahlaului Piatra Neamt, pentru audieri, acesta fiind acuzat ca in anul 2009, folosindu-se de interpusi, a administrat o firma care a primit contracte finantate din bani publici, dar si ca s-ar fi folosit de functia din partid pentru a influenta functionari publici.

Gheorghe Stefan, poreclit si "Pinalti", se va prezenta in jurul ore 09:00 la sediul DNA pentru a oferi lamuriri.

Ramai pe www.sport.ro pentru detalii de la DNA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!