Liga 1

Patronul Otelului, Dan Adamescu, dus cu mascatii la DNA

Dan Adamescu, patronul Otelului Galati, se afla in aceste momente la sediul DNA, acesta fiind ridicat si dus cu forta pentru a raspunde unor acuzatii de dare de mita.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iunie 2014, 14:31
Data actualizarii: Joi 05 Iunie 2014, 22:43

UPDATE: Dupa ce Gheorghe Stefan a parasit DNA, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie a fost adus si Dan Adamescu, patronul Otelului Galati, noteaza Dolce Sport.

Adamescu este cercetat de procurorii DNA pentru dare de mita, acesta fiind acuzat ca a dat 15 mii de euro judecatorului Ion Stanciu si 5 mii de euro judecatoarei Elena Roventa, noteaza si Realitatea TV.

Cazul lui Adamescu a revenit in atentia publica in urma cu doua saptamani, cand fostul avocat al acestuia s-a sinucis la metroul din Bucuresti.


Directia Nationala Anticoruptie (DNA) l-a citat inca o data pe Gheorghe Stefan, presedintele Ceahlaului Piatra Neamt, pentru audieri, acesta fiind acuzat ca in anul 2009, folosindu-se de interpusi, a administrat o firma care a primit contracte finantate din bani publici, dar si ca s-ar fi folosit de functia din partid pentru a influenta functionari publici.

Gheorghe Stefan, poreclit si "Pinalti", se va prezenta in jurul ore 09:00 la sediul DNA pentru a oferi lamuriri.

Ramai pe www.sport.ro pentru detalii de la DNA.

Modifică setările cookies