Liga 1

Becali spune ca a primit o oferta pentru transferul lui Stanciu! "Da, il dau pe banii astia!" Hamroun e si el aproape de plecare

ProTV transmite in aceasta seara POLONIA - PORTUGALIA, de la ora 22:00

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2016, 19:26
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2016, 23:26

Gigi Becali spune ca are o oferta de 7 milioane de euro pentru Stanciu, din Franta, de la Lorient, echipa care a terminat pe locul 15 sezonul trecut la Ligue I. E dispus sa il dea si pe 6 milioane.

"M-a sunat Ana sa ma intrebe daca il dau pe Stanciu in Franta, la Lorient, pe 7 milioane. Apoi imi zice <<Dar pe 6 il dai?>>. I-am zis ca da, il dau si pe 6 si pe 7. Si atat, apoi nu am mai auzit nimic de asta.", a spus Becali la DigiSport.

Steaua ar putea sa se desparta si de Hamroun in aceasta vara, pentru 3 milioane de euro. Jucatorul isi doreste sa plece la arabi.

"Hamroun are hartie de 3 milioane. Il vor in Qatar, vor sa dea 2 milioane si ceva. Acum ei o forteaza ca cica nu mai merge in cantonament. I-am spus lui Meme, ok, sa nu mearga, nu e nicio problema, dar tot nu pleaca pe mai putin. Treaba lui."

Planul lui Becali: pleaca Stanciu si Hamroun, vin Tanase si Ivan

"Daca il vand pe Hamroun, am doua variante. Pe Tanase si pe Ivan. Dau 1,5 milioane pe Tanase daca iau banii pe care ii vreau pe Hamroun."

"Pe Ivan sunt dispus sa dau 1 milion de euro, plus 1 milion bonus daca intru in grupele Champions League sau Europa League."

"Ivan are 19 ani, Tanase 22, parca mai mult l-as vrea pe Ivan."

Pleaca si Varela?

"Varela are si el oferta din Grecia, dar a inceput sa faca si el figuri, ca nu stiu ce, ca sa plece. Pai ei nu stiu cine sunt eu, or sa vada ei daca mai fac fite..."

"Si asa am inteles ca Reghecampf vrea sa il joace pe Tudorie fundas central. Treaba lor, e meseria lor.", a mai spus Becali la DigiSport.

Modifică setările cookies