Andrei Ionescu Mihaita Plesan Steaua Yuksel Yesilova Superliga

Turcul Yesilova ii vrea pe Andrei Ionescu si Plesan la Giresunspor!

Fostul preparator fizic al Stelei nu a uitat de Romania, desi a plecat pe usa din dos din Ghencea. Acesta are 8 milioane de euro la dispozitie sa aduca jucatori, primii pe lista lui fiind Mihaita Plesan si Andrei Ionescu.
â–ºNicolita si Balotelli, premiati la Cupa Mondiala Antirasism!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2009, 11:06
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2009, 13:23

Yesilova nu l-a mai urmat de Dorinel Munteanu la Otelul si a ramas in tara lui natala, Turcia, acolo unde se ocupa de transferurile de la Giresunspor. L-a vrut pe Alibec, insa Inter i l-a suflat. Acum a pus ochii pe stelisti. Ii vrea pe Andrei Ionescu si Plesan.

"Nu e adevarat ca vin la Otelul cu Dorinel, am terminat-o cu Romania! Vreau sa-mi continui cariera de antrenor principal la Giresun. Patronul meu mi-a dat un buget de 8 milioane de euro pentru transferuri, ceea ce nu e deloc putin pe criza asta. L-am vrut si pe Denis Alibec, dar a ales sa plece la Inter. L-am transferat pe Emrah Eren, care a luat Cupa UEFA alaturi de Hagi la Galatasaray, dar vreau sa-l iau neaparat si pe Andrei Ionescu, nu conteaza banii. Poate chiar si pe Mihaita Plesan" a spus Yesilova ziarului Adevarul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!