Liga 1

Turcu: "Am dat 20 de milioane, iar jucatorii nu stiu ce masina sa-si mai ia sau ce gagica sa-si faca!"

Jucatorii dinamovisti amatori de masini puternice si femei frumoase au aruncat pe fereastra 20 de milioane de euro, spune Turcu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iunie 2009, 18:38
Data actualizarii: Marti 09 Iunie 2009, 18:51

Din marea favorita la castigarea campionatului, Dinamo s-a transformat in cea mai mare dezamagire. Oamenii cu banii de la echipa au cedat pishic si dau vina pe jucatorii petrecareti:

"Cred ca o parte din jucatorii de fotbal din Romania castiga banii mult prea usor si de aceea nu fac performanta. Jucatorii romani nu sunt seriosi, asta este realitatea. Se gandesc la ce masina sa-si cumpere, ce gagica sa-si faca, nicidecum la ce vor face pe teren. Am gresit si noi si cred ca am cheltuit prea usor anumite sume de bani", a spus Turcu la sptfm.

"Intr-un sistem bolnav este greu sa faci performanta. Cred ca Mititelu este singurul care a facut ceva la o echipa. Uitati-va unde a ajuns si ce a demonstrat. Trebuie sa facem o operatie pe cord deschis si ce nu este bun sa dam afara. In echipa pe care o avem in acest moment nu mai am incredere. Jucatorii abia asteapta sa vina vacanta si sa se destrabaleze. Trebuie sa avem o pregatire constanta si multa seriozitate. Nu mai pot baga bani si sa vad ca sunt scos din primul tur. Sufleteste, cel putin, nu mai cred ca daca voi mai investi, voi obtine ceva. Daca Rednic crede ca va face ceva cu echipa asta, sa vina si sa investeasca el", a mai spus Turcu.

20 de milioane de euro este suma care s-a investit la Dinamo in acest sezon!

"Douazeci de milioane de euro s-au dus aiurea. Sunt cheltuieli enorme si la echipa a doua, care pierde cu 7-0. Am adus jucatori pe care nici mercenari nu-i pot numi. Daca fratele meu, Cristi Borcea, mai merge cu aceasta echipa si mai crede in ea, eu nu mai pot merge. Numai fite sunt de capul jucatorilor si nu pot face parte din aceasta echipa", a conchis Turcu la sptfm
 

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies