Tucudean a ajuns iar in tricoul lui Dinamo! Clauza pe care au pus-o dinamovistii in contract! Ce surpriza a avut la primul antrenament:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 21:17

► IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: vineri 20:30 ”Atentie, baieti rai!” si sambata 20:00 “Bataie ca-n filme!”

FC Dinamo Bucuresti si clubul belgian Standard Liege au ajuns la un acord pentru transferul temporar al atacantului George Tucudean (22 ani) in “Stefan cel Mare” pana la 30 iunie 2014, cu optiune de transfer definitiv, a anuntat presedintele executiv Constantin Anghelache.

“Tucudean a venit la Dinamo in locul lui, nu in locul altui atacant despre care s-a vorbit suficient de mult. intre Dinamo si Tucudean este o simbioza, in sensul in care ambele parti au nevoie una de cealalta. Ambele parti sunt convinse ca, dupa revenirea la Dinamo, clubul belgian poate sa devina mai degraba interesat in a-l reincorpora in echipa si poate sa regrete optiunea de eliberare. Deocamdata facem in liniste ceea ce ne-am propus, iar cei care se grabesc cu anticiparile, din pacate, mai gresesc!”, a declarat Constantin Anghelache pentru site-ul oficial al clubului.

Tucudean: “Sunt foarte fericit ca am revenit la Dinamo!”

“Am venit la Dinamo datorita faptului ca aici este o familie, desi au plecat multi jucatori. Este o echipa noua si eu cred ca ea trebuie sa creasca si sa se dezvolte in timp. Obiectivul din acest an este realizabil si cred ca avem sanse mari sa il atingem. Le transmit fanilor dinamovisti sa aiba rabdare cu echipa, cu toti jucatorii. Cu putina rabdare, Dinamo va fi sus, unde ii este locul. Am revenit si cu gandul la suporterii dinamovisti deoarece fac o atmosfera senzationala in tribune si este o onoare sa joc in fata lor. Pentru echipa, fanii dinamovisti reprezinta al 12-lea jucator. Sper sa inscriu cât mai multe goluri si sa imi ajut echipa de suflet sa isi atinga obiectivele”, a declarat Tucudean.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT