Liga 1

"Tricoul faimos a disparut, numele a disparut, CLUBUL a disparut". Jurnalistii englezi comenteaza uimiti situatia Stelei

Unii dintre cei mai cunoscuti comentatori britanici de fotbal, Andy Gray, Mark Langdon si Richard Keys au comentat intr-o emisiune situatia campioanei Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 14:46
Data actualizarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 15:06

Doi dintre cei mai cunoscuti comentatori de fotbal din Anglia, Andy Gray si Mark Langdon, au aflat de situatia Stelei, cei doi comentand, alaturi de Richard Keys, intr-o emisiune, scandalul dintre Becali si Ministerul Apararii Nationale.

Cei doi s-au declarat uimiti de situatia in care a ajuns fosta castigatoare a Cupei Campionilor Europeni, echipa care a reprezentat Romania in Liga Campionilor.

Iata dialogul purtat de specialistii britanici

Mark Langdon: Armata, Ministerul Apararii, care a detinut clubul inainte, spune: "Steaua are actionari noi, insa noi detinem sigla si numele echipei, adica totul ne cam apartine". Dupa cateva saptamani lungi, actionarii au venit cu un nou nume, dar nu prea suna in regula.

Andy Gray:
Care este noul nume?

Langdon: FCSB, adica Fotbal Club Steaua Bucuresti

Andy Gray:
(nedumerit)...aha!

Langdon:
Au si un logo nou in locul celui pe care clubul l-a purtat cu stil de la castigarea Cupei Campionilor. E o stare de confuzie, intr-adevar. E o situatie interesanta sau controversata, depinde din ce punct de vedere privesti. Actionarul lor, Becali, e in proces cu armata de multa vreme si nu doar din aceasta cauza, ci si pentru dreptul de folosire a stadionului. Asa s-a ajuns la o situatie in care, asa cum ai spus si tu Richard, Steaua Bucuresti a ajuns sa fie cunoscuta ca Gazde pentru un meci. Au reusit sa rezolve asta, sunt pe primul loc in campionat si ar trebui sa revina in Champions League sezonul viitor

Richard Keys: (ironic)...rad, ma poti auzi cum rad, Mark, dar Gazdele...am remarcat fraza asta, a fost extraordinar, au jucat in alb. Pur si simplu au jucat in alb, ca Gazde. Tricoul faimos a disparut, numele a disparut, clubul a disparut. Dar s-au intors sub titulatura "Niste baieti", ceea ce e o veste buna.

Clubul patronat de Gigi Becali a pierdut procesul cu CSA, iar negocierile dintre cele doua parti nu decurg prea bine. Astfel, echipa de fotbal se vede pusa in situatia de a folosi un alt nume si o alta emblema pana la rezolvarea problemei.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies