Traore ar putea ajunge la Napoli! Revine Fabbiani la CFR?

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 09:00
Traore ar putea ajunge la Napoli! Revine Fabbiani la CFR?

ProSport / Golgeterul CFR-ului din Europa League este dorit de italienii de la Napoli care au oferit deja 1,3 milioane de euro.

CFR are un curte viitorul golgeter al Europei. Asa sustin oficialii echipei, care cer minim 3 milioane de euro pentru atacantul de 19 ani. Napoli a oferit 1,3 milioane de euro plus 10% dintr-un viitor transfer, insa oferta a fost respinsa de sefii din Gruia: "Traore va deveni atacant de top in Europa si nu lasam la pret." spun sefii clujeni potrivit ProSport.

Traore mai este dorit de nemtii de la Hamburg, insa doar din vara. Sefii lui Hamburg au venit sa-l vada si in Europa League, asta dupa ce au fost prezenti si la un meci din campionatul romanesc, Rapid - CFR Cluj 1-4.


REVINE FABBIANI?
Golul lasat de o eventuala plecare a lui Traore va fi umplut rapid de Muresan si Paszkany. Argentinianul Fabbiani va reveni dupa 31 decembrie in Romania. Atunci ii va expira imprumutul la River iar alte echipe nu s-au interesat de soarte lui. "Ii dam o sansa sa se reabiliteze" spun sefii din Gruia, conform ProSport.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT