Transferurile lui De Amorim si Boldrin se pot face azi! Jucatorii asteapta prima de instalare din partea Stelei! "Mergem la Palat"

Transferurile lui De Amorim si Boldrin se pot face azi! Jucatorii asteapta prima de instalare din partea Stelei! "Mergem la Palat"

Astra a acceptat oferta Stelei pentru De Amorim si Boldrin, dar Becali nu s-a inteles cu cei doi jucatori. 

Boldrin si De Amorim au cerut prima de instalare, dar Becali a refuzat sa plateasca. Cei doi jucatori nu vor sa renunte la prime, care ar reprezenta salariile restante de la Astra. Jucatorii asteptau aseara in Centrul Vechi un semn din partea Stelei, potrivit Gazetei Sporturilor.

"Nu ne-a mai sunat nimeni de marti seara, nu mai stim nimic. Noi am spus care sunt conditiile noastre financiare, dar patronul Stelei nu le accepta. O sa mai vorbim si o sa vedem daca se va realiza ceva. Nu pot sa spun nimic acum, pentru ca nu stiu mai multe detalii. Asteptam!".

Agentul jucatorului va merge azi din nou la Becali pentru a incheia discutiile. 
"Am fost din nou la Gigi la Palat si am discutat. Momentan nu sunt detalii noi pentru ca Gigi nu vrea sa mareasca deloc oferta pe care le-a facut-o lui De Amorim si Boldrin. Joi dimineata merg din nou sa discut si sa vedem ce se va întampla. Eu imi doresc sa se înteleaga", a declarat Catalin Lita, agentul jucatorilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Fără vaccinare nu putem ieşi din pandemie. Gradual se vor ridica măsurile
BRAT
Modifică setările cookies