Transferul lui Enache la Steaua s-a blocat. Becali poate reveni la fundasul dorit anul trecut! Costa doar 150.000 de euro

Enache nu se mai transfera la Steaua daca Budescu semneaza cu Umm Salal.

Minune - Budescu a ajuns in Qatar. Astra l-a trimis pe Coman cu el ca nu cumva sa ia avionul de Steaua! Budescu e de acord cu contractul arabilor, dar a fost avertizat din tara, de catre sefii Astrei - nu semnezi nimic pana nu vedem banii in cont. E vorba de 1,1 milioane de Euro.

Initial, Steaua a vrut 5 jucatori de la Astra. Acum se multumeste si cu Enache, dar sunt sanse mici sa se faca mutarea. Daca Astra il vinde pe Budescu, are bani ca sa se bata la titlu iar transferul lui Enache pica.

Patronul Stelei l-a asteptat pe Enache la negocieri in urma cu cateva zile insa acesta nu a mai aparut. Astra asteapta sa intre banii de la arabi si nu mai vinde niciun jucator. Si antrenorul echipei, Marius Sumudica, a declarat ca pe adresa clubului au venit oferte pentru mai multi jucatori.

Pe langa Budescu si Enache, Astra ii mai poate vinde pe Alibec si Boldrin. La Steaua poate ajunge Belu, tanarul fundas dreapta de la Timisoara, fost component al lotului de tineret. Acesta a fost dorit de Gigi Becali anul trecut iar pretul este la jumatate din cat trebuie sa plateasca pentru Enache, 150.000 de euro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies