Mihai Costea Universitatea Craiova Superliga

Transferul lui Costea la Steaua, in PERICOL! Vezi cum a intrat din nou Becali in atentia legii!

Mutarea lui Mihai Costea la Steaua ar putea esua, dupa ce Gigi Becali a incalcat ordinele Fiscului din Oltenia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2011, 11:15
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2011, 11:16

Desi a incercat sa-l ajute pe Mititelu cu cei 1,4 milioane de euro platiti pe Costea, Gigi Becali a provocat si mai multe probleme pentru Universitatea.

Clubul are sechestru din cauza datoriilor catre stat iar jucatorii nu pot fi vanduti fara acord de la Fisc. "Un lucru este sigur, fotbalistii Universitatii Craiova nu pot fi vanduti pana cand noi nu ne recuperam datoriile de la club. Steaua a facut o greseala daca a virat banii pe Mihai Costea. Sa presupunem ca nu a stiut, dar Liga sigur stia ca noi avem de recuperat foarte multi bani. Liga nu poate sa elibereze cartea verde a acestui jucator decat dupa ce primeste eventualul acord al celui care a depus sechestrul pe contul clubului respectiv. Craiova poate vinde jucatori doar cu acordul nostru, iar noi nu l-am dat", a spus Eugen Calinoiu, seful Fiscului, in Gazeta de Sud.

Banii platiti de Becali pe 60% din Mihai Costea sunt dati disparuti in acest moment. "Nu stiu in ce cont au fost virati banii aceia si de catre cine", a incheiat directorul Fiscului doljean.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!